Karolina2495
Fanka BB :)
Zapomniałam[emoji2960] GRATULACJE[emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dziękuję za odpowiedź Z cierpliwością u mnie na bakier, ale daleko mam do polskiego lekarza (około 2 godz drogi) więc wolę jechać raz a porządnie zresztą wizyty też nie są zbyt tanie co dodatkowo ćwiczy moją cierpliwość. Dlatego też pytam kiedy najlepiej żeby się nie rozczarowaćTeż mieszkam za granicą. Byłam u ginekologa prywatnie w 5+1 (według wielkosci pęcherzyka. Z OM wychodzi kilka dni wiecej, owulacja przesunięta). Był widoczny pecherzyk z czymś w środku. Jutro idę znowu prywatnie, będzie 7+1. Powinno być widać serduszko, jeśli wszystko z ciążą jest ok. Jeśli jesteś cierpliwa, to 8 tydzień powinien być już w miarę pewny. jeśli nie, to są tutaj też dziewczyny, które zobaczyly serduszko wcześniej [emoji846]
Ja byłam w 6+4 i było serduszko lekarz powiedział, ze to same początki. Wiec jak chcesz jechać raz a porządnie to lepiej końcówka 6 lub początek 7Bardzo dziękuję za odpowiedź Z cierpliwością u mnie na bakier, ale daleko mam do polskiego lekarza (około 2 godz drogi) więc wolę jechać raz a porządnie zresztą wizyty też nie są zbyt tanie co dodatkowo ćwiczy moją cierpliwość. Dlatego też pytam kiedy najlepiej żeby się nie rozczarować
Bardzo dziękuję za odpowiedź [emoji846] Z cierpliwością u mnie na bakier, ale daleko mam do polskiego lekarza (około 2 godz drogi) więc wolę jechać raz a porządnie [emoji1787] zresztą wizyty też nie są zbyt tanie co dodatkowo ćwiczy moją cierpliwość. [emoji16] Dlatego też pytam kiedy najlepiej żeby się nie rozczarować [emoji51]
Ja za Ciebie!Ja też jednak idę jutro na usg [emoji846] trzymam za Ciebie kciuki [emoji846]
Zrobil usg na którym widac pęcherzyk, mówi że jest w środku macicy bo pytałam czy jest w odpowiednim miejscu umówił się ze mną na przyszla sobotę gdzie mowil ze powinno być już widoczne serduszko. A jeśli o plamienie to do tej pory juz nie było żadnych plamien a jak zapytałam jego o plamienie odpowiedzial ze mogło to być macicy o I tyle ale ok jestem spokojniejsza ze nie jest poza macicy i ze plamienie ustałoI jak sytuacja? Co powiedział lekarz?
Oo to dawaj znać , ja również za Ciebie trzymam kciuki!Ja też jednak idę jutro na usg [emoji846] trzymam za Ciebie kciuki [emoji846]
Trzymam mocno kciuki, daj znac.Napisałam do lekarza który dużo mi pomagał przed transferami i kazał mi się pojawić dziś w szpitalu, gdzie ma dyżur, wiec do 18 wielkie oczekiwania ;(