reklama
Margaret10
Fanka BB :)
Miałam jedna kartę. Chodziłam prywatnie bo zależało mi na lekarzu, a na pakiet chodziłam żeby mieć badania krwi, moczu itp w cenie.A co wtedy z kartą ciąży, który lekarz zakłada? Bo w sumie też mam pakiet w pracy + swojego ginekologa prywatnie. I właściwie czemu chodziłaś do dwóch?
Lekarz prywatny wiedział ze chodzę dwutorowo i tylko sprawdzał mi karte ciazy i oczywiście badał.
Karty ciąży też mozna mieć dwie, a do porodu wziąć jedną.
Margaret10
Dziś mam pierwszą wizytę po 16stej. Trochę się boję. Skończony 7 tydzień. Trzymajcie kciuki aby wszystko bylo w porzadku
Mimimka89
Trzymamy mocno kciuki daj znać co jak jakDziś mam pierwszą wizytę po 16stej. Trochę się boję. Skończony 7 tydzień. Trzymajcie kciuki aby wszystko bylo w porzadku
Ja pochodzę z Gostynia ♡♡♡ mieszkam we Wro, ale często do rodziny jeżdżę do Gostynia
Okolice Gostynia [emoji4] mała wioska nieopodal. Do Poznania mam około 100km, pierwsze dziecko w Gostyniu rodziłam, zastanawiam się nad drugim porodem czy nie jechać do Środy Wielkopolskiej[emoji4]
Aga87lan
TrzymamyDziś mam pierwszą wizytę po 16stej. Trochę się boję. Skończony 7 tydzień. Trzymajcie kciuki aby wszystko bylo w porzadku
Sunofspain
Dzisiaj o 17:00 mam pierwszą wizytę. Ciekawe co lekarz powie na to, że zażywam leki z kategorii D. Boje się
Mimimka89
Nie stresuj się, będzie dobrzeDzisiaj o 17:00 mam pierwszą wizytę. Ciekawe co lekarz powie na to, że zażywam leki z kategorii D. Boje się
reklama
MK_Piotrowiak
Będzie dobrze, nie denerwuj sięDzisiaj o 17:00 mam pierwszą wizytę. Ciekawe co lekarz powie na to, że zażywam leki z kategorii D. Boje się
Podziel się: