To naprawde kawal chlopagratulacje!Tydzień niby 24
reklama
No to faktycznie nie ciekawie.trzymam mocno kciuki oby w końcu cos ruszylo i sue poprawilotrzymaj sie kochana!Hej ja cały czas w szpitalu. Dostałam dziś leki na dzień ale niestety nie przynoszą skutku. Cukier cały czas wysoki. Tylko na czczo mam dobry. Także jutro pewnie zwiększa mi dawkę i kolejny dzień będę leżeć.
maryqska
Fanka BB :)
Andziulkag81
Fanka BB :)
A co było powodem tak wczesnego poroduMaryqska na szczęście niektóre dzieciaczki są na tyle silne że dają radę przeżyć z taką wagą jak widać na twoim przykładzie, mój brat też urodził się w 27tyg z wagą 930
hej kochane! Nie linczujcie mnie proszę, że tak rzadko tu bywam ale dostałyśmy teraz takie zlecenie, że nie mam czasu na nic. Cięgle w biegu...a najgorsze jeszcze przed nami....a jeszcze te upały...ufff...kończymy cateringi 21 września i jak wszystko się uda to będę mega szczęsliwa, że dałymy rade z takim zleceniem...
ogólnie u nas wszystko ok...prawdopodnie Staś, bo to jeszcze nieprzesądzone imię daję czadu w brzuchu ja mimo dużej ilości pracy i upałów też daję czadu hehe ale spokojnie wszystko w miarę woich sił i możliwości .
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.. Będę się teraz starać czytać was na bieżąco
Buziaki!!!
ogólnie u nas wszystko ok...prawdopodnie Staś, bo to jeszcze nieprzesądzone imię daję czadu w brzuchu ja mimo dużej ilości pracy i upałów też daję czadu hehe ale spokojnie wszystko w miarę woich sił i możliwości .
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.. Będę się teraz starać czytać was na bieżąco
Buziaki!!!
Dzięki za pocieszenie[emoji6]Ola0590 jak będzie w takim tempie rósł to do porodu chyba 5kg przekroczy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ale tak się z M zastanawiamy czy możliwe w 24 tygodniu żeby bobas tyle aż ważył...