reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ja ma wiecznie Powyzej 90, zazwyczaj u mnie im nizsze cisnienie tym wyzszy puls. Ja sie lecze na nadcisnienie wiec u mnie takie cuda to norma, zapytalabym lekarza, możliwe ze to nic groznego,najwazniejsze zeby wysokiego cisnienia nie miec.Czesc dziewczyny, wieki temu tu nie zagladalam z powodu wyjazdu i teraz staram sie nadrobic[emoji4]
Obecnie 20 tydz ciazy i martwi mnie bardzo podniesiony puls. Nigdy nie spada ponizej 90 a czesto siega ponad 100 nawet do 130. Towarzysza temu dusznosci. Cisnienie w normie lub niskie. Badania ok. Czy powinnam sie martwic i czy moze to zaszkodzic maluszkowi? Czy któraś ma lub miala podobnie?
Witam wszystkie przyszłe mamy!
Jestem studentką IVr fizjoterapi, przeprowadzam wśród przyszłych mam ankiete odnośnie występowania bólów kręgosłupa w ciąży. Będe bardzo wdzięczna za wypełnienie jej online. Ankieta jest anonimowa, zajmie dosłownie kilka minut. Z góry dziękuje i życzę zdrowia Wam i maluszkom! :*
Link do: OCENA CZĘSTOŚCI WYSTĘPOWANIA BÓLÓW KRĘGOSŁUPA U KOBIET W CIĄŻY
Jestem studentką IVr fizjoterapi, przeprowadzam wśród przyszłych mam ankiete odnośnie występowania bólów kręgosłupa w ciąży. Będe bardzo wdzięczna za wypełnienie jej online. Ankieta jest anonimowa, zajmie dosłownie kilka minut. Z góry dziękuje i życzę zdrowia Wam i maluszkom! :*
Link do: OCENA CZĘSTOŚCI WYSTĘPOWANIA BÓLÓW KRĘGOSŁUPA U KOBIET W CIĄŻY
Ankamaz super wiesci
Ale pch z tym glukometrem
Ola0590 w ktorym tygodniu jestes ze taka duza dzidzia?
Gratuluje dobrych wiesci
Askl35 kurde kochana co ty sie nameczysz z tym cukrem! Mam nadzieje ze szybko znajdziecie zloty srodek bys mogla wrocic do domku! Trzymaj sie!!!
A ja mam dzis kiepski dzien;(
Placzacy, mam dosc juz lezenia...
A rozmowa ktora slyszalam miedzy tesciami, nie pomogla
Do dupy i tyle ...
Ale pch z tym glukometrem
Ola0590 w ktorym tygodniu jestes ze taka duza dzidzia?
Gratuluje dobrych wiesci
Askl35 kurde kochana co ty sie nameczysz z tym cukrem! Mam nadzieje ze szybko znajdziecie zloty srodek bys mogla wrocic do domku! Trzymaj sie!!!
A ja mam dzis kiepski dzien;(
Placzacy, mam dosc juz lezenia...
A rozmowa ktora slyszalam miedzy tesciami, nie pomogla
Do dupy i tyle ...
kolorowaMama
Fanka BB :)
Dziewczyny ale upał masakra [emoji15] wczoraj kurtki poszły w ruch a dzis ponad 30st umrę chyba.
Jak u was z apetytem ? Bo ja wciąż czuje sie głodna, zjem i za pol godziny mnie ssie
@askl35 biedna nasza oby Szybko cos znaleźli bo przykro czytac takie wieści, cierpliwości i trzymam kciuki [emoji8]
@Ola0590 waga synusia naprawdę niezła [emoji12] silny mężczyzna rosnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak u was z apetytem ? Bo ja wciąż czuje sie głodna, zjem i za pol godziny mnie ssie
@askl35 biedna nasza oby Szybko cos znaleźli bo przykro czytac takie wieści, cierpliwości i trzymam kciuki [emoji8]
@Ola0590 waga synusia naprawdę niezła [emoji12] silny mężczyzna rosnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A który to tydzień?Szymon pozostaje Szymkiem. Mogę witamin nie brać. Mały waży 893 g. Kolejna wizyta za 5 tygodni.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Askl. ..obyś szybko mogła wrócić do domki
KolorowaMama ty mi nic nie mów ja mam wrażenie że jem non stop i niestety od kilku dni mam takie ssanie na słodkie że wyzeram nawet dziecku wafelki które kupuje mu do szkoły. Dziś poza śniadaniem i Grzeskiem w czekoladzie tuż po nim zjadłam pomidorowke pół paczki hitów i placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną [emoji32]a waga idzie w górę w czwartek idę na wizytę na NFZ to się zważe. U mojej ginki mam wizytę 29 września jak znowu zobaczy u mnie kolejne 4 kg będzie dym[emoji22]oby mi ta krzywa cukrowa wyszła dobre bo mam wrażeniem że zamiast krwi mam lukier w żyłach [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
KolorowaMama ty mi nic nie mów ja mam wrażenie że jem non stop i niestety od kilku dni mam takie ssanie na słodkie że wyzeram nawet dziecku wafelki które kupuje mu do szkoły. Dziś poza śniadaniem i Grzeskiem w czekoladzie tuż po nim zjadłam pomidorowke pół paczki hitów i placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną [emoji32]a waga idzie w górę w czwartek idę na wizytę na NFZ to się zważe. U mojej ginki mam wizytę 29 września jak znowu zobaczy u mnie kolejne 4 kg będzie dym[emoji22]oby mi ta krzywa cukrowa wyszła dobre bo mam wrażeniem że zamiast krwi mam lukier w żyłach [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja tylko dopiero jutroGratuluje Szymona kawał chłopa
Ktora dziewczyna miała sprawdzać serduszko malucha?