reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@kamisia1101 ja tez daje czadu codziennie [emoji12] i tez wypadam to co kupuje młodej do szkoły [emoji23]

U mnie przed porodem tez rąbnęli sie o 1150g :) i twierdzili, ze od jakiegos czasu waga nie rosnie mówili, ze max 2kg a było 3150g [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola0590 u mnie akurat lekarka idealnie wagę wyliczyła różnica była ok 50g przy porodzie ale faktycznie to bardzo dużo jak na te tygodnie upewnisz się na następnej wizycie:)

@kamisia1101 ja mam to samo,ssanie co chwile a najchętniej słodycze bym jadła z małą przerwa na ogorki kiszone.boje się ze moja krzywa cukrowa trafi do księgi rekordów Guinnessa:errr:obmyslam jadłospis żeby przestać się objadac ale nie wiem co mi z tego wyjdzie.
@askl25 oby w końcu trafili z dawka żebyś mogła do domu wrócić a nie w szpitalu leżeć.
@olivka85 co u Ciebie,bo jakas cisza w postach:oo2:
Ja miałam zebranie w przedszkolu i był taki upał ze myślałam że zemdleje ale wyszłam się przewietrzyc i mi trochę przeszło.

A u nas wogole nie podają wagi dziecka
Ciekawe czy lekarka ma w pisane w papierach
I coraz bardziej podoba mi sie Antoś
Koleżanka teraz rodzi za miesiac ale nie chce powiedzieć jakie imię moze nie trafi w Antka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry