reklama
Andziulkag81
Fanka BB :)
U mojej córki pomyłka była między ostatnim usg a waga właściwą 900 g i niby usg jedno z lepszych w Wawie
kolorowaMama
@kamisia1101 ja tez daje czadu codziennie [emoji12] i tez wypadam to co kupuje młodej do szkoły [emoji23]
U mnie przed porodem tez rąbnęli sie o 1150g i twierdzili, ze od jakiegos czasu waga nie rosnie mówili, ze max 2kg a było 3150g [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie przed porodem tez rąbnęli sie o 1150g i twierdzili, ze od jakiegos czasu waga nie rosnie mówili, ze max 2kg a było 3150g [emoji6]
Bridget Jones
@kamisia1101 ja mam to samo,ssanie co chwile a najchętniej słodycze bym jadła z małą przerwa na ogorki kiszone.boje się ze moja krzywa cukrowa trafi do księgi rekordów Guinnessaobmyslam jadłospis żeby przestać się objadac ale nie wiem co mi z tego wyjdzie.
@askl25 oby w końcu trafili z dawka żebyś mogła do domu wrócić a nie w szpitalu leżeć.
@olivka85 co u Ciebie,bo jakas cisza w postach
Ja miałam zebranie w przedszkolu i był taki upał ze myślałam że zemdleje ale wyszłam się przewietrzyc i mi trochę przeszło.
@askl25 oby w końcu trafili z dawka żebyś mogła do domu wrócić a nie w szpitalu leżeć.
@olivka85 co u Ciebie,bo jakas cisza w postach
Ja miałam zebranie w przedszkolu i był taki upał ze myślałam że zemdleje ale wyszłam się przewietrzyc i mi trochę przeszło.
askkka2
gratuluje wizyty, młody rośnie jak na drożdżachSzymon pozostaje Szymkiem. Mogę witamin nie brać. Mały waży 893 g. Kolejna wizyta za 5 tygodni.
maryqska
maryqska
A u nas wogole nie podają wagi dziecka
Ciekawe czy lekarka ma w pisane w papierach
I coraz bardziej podoba mi sie Antoś
Koleżanka teraz rodzi za miesiac ale nie chce powiedzieć jakie imię moze nie trafi w Antka
Ciekawe czy lekarka ma w pisane w papierach
I coraz bardziej podoba mi sie Antoś
Koleżanka teraz rodzi za miesiac ale nie chce powiedzieć jakie imię moze nie trafi w Antka
wow
reklama
askkka2
Ola ja też mam teraz 24 tydzień, jutro wizyta, zobaczymy ile moja dzidzia będzie ważyćAle tak się z M zastanawiamy czy możliwe w 24 tygodniu żeby bobas tyle aż ważył...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom