reklama
idealka
Fanka BB :)
Szymon pozostaje Szymkiem. Mogę witamin nie brać. Mały waży 893 g. Kolejna wizyta za 5 tygodni.
Wow a który u ciebie tydzień? Szymek ładnie, ostatnio tez mi cos po głowie chodzi [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
Gratuluje Szymona kawał chłopa
Ktora dziewczyna miała sprawdzać serduszko malucha?
Ktora dziewczyna miała sprawdzać serduszko malucha?
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Aniay, no właśnie o tym pisałam, że ja generalnie dodałabym miód i cytrynę na końcu jak ostygnie. Ale słusznie zwróciła uwagę @MiMeMi że wtedy może nie wytrzymać 2 tyg i się zepsuć.
Miod sie nie popsuje, mozna go dodac jak temperatura plynu jest ponizej 40 stopni. Bo wtedy jest to bezpieczne dla składników odrzywczych w nim zawartych a miod z zasady sie nie psuje. Cytryne chyba najlepiej wciskac na swiezo. Ale jak do goracej herbaty to i tak kicha.
aniay
https://www.google.co.uk/url?sa=t&s...vpGHGfNo309gnYfVw&sig2=J_2YywwuIfffz4SiG5NgHA
Kilka slow o cytrynie, imbirze I miodzie w herbacie I nie tylko.
Kilka slow o cytrynie, imbirze I miodzie w herbacie I nie tylko.
kolorowaMama
@marlena:) kciuków nigdy za wiele [emoji12][emoji12][emoji12]
Gratuluje wizyt
Gratuluje wizyt
Czoperka
Aniay, wiem wiem dlatego wlaśnie zastanawiam się czy warto kupować sok z dzikiej róży. Pasteryzacja też na pewno pozbawia witaminy C. Więc poza jedzeniem owoców na surowo nie za bardzo widzę inną opcję wykorzystania wit C z dzikiej róży a szkoda, bo ma jej mnóstwo.
aniay
Pasteryzacja w niskiej temperaturze nie powinna zabijac wit C.Aniay, wiem wiem dlatego wlaśnie zastanawiam się czy warto kupować sok z dzikiej róży. Pasteryzacja też na pewno pozbawia witaminy C. Więc poza jedzeniem owoców na surowo nie za bardzo widzę inną opcję wykorzystania wit C z dzikiej róży a szkoda, bo ma jej mnóstwo.
A natka pietruszki? To bomba witaminowa.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Cześć dziewczyny. Kciuki za dzisiejsze wizyty. Ola kawał chłopa z Szymona [emoji3]
KolorowaMama pomysłowa córeczka. Zdrówka dla niej.
Co do witamin c ja porobiło syropy z malin na koniec mca planuje syropy z pigwy. Owoce pigwy mają więcej Wit c niż cytryną. W zeszłym roku syrop z pigwy do herbaty nie raz ratował nam życie.
Pogoda mnie wykańczanie drugi dzień nie mam sily na nic...zdarza mi się nawet kimnac w dzień czego nie mam w zwyczaju. W nocy spać nie mogę i nadrabiam w dzień. Młody w brzuchu szaleje co już widać na zewnątrz jak brzuch faluje. Ogólnie już mi ciężko się robi a tu jeszcze prawie 4 mce.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
KolorowaMama pomysłowa córeczka. Zdrówka dla niej.
Co do witamin c ja porobiło syropy z malin na koniec mca planuje syropy z pigwy. Owoce pigwy mają więcej Wit c niż cytryną. W zeszłym roku syrop z pigwy do herbaty nie raz ratował nam życie.
Pogoda mnie wykańczanie drugi dzień nie mam sily na nic...zdarza mi się nawet kimnac w dzień czego nie mam w zwyczaju. W nocy spać nie mogę i nadrabiam w dzień. Młody w brzuchu szaleje co już widać na zewnątrz jak brzuch faluje. Ogólnie już mi ciężko się robi a tu jeszcze prawie 4 mce.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ela2016
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny, wieki temu tu nie zagladalam z powodu wyjazdu i teraz staram sie nadrobic[emoji4]
Obecnie 20 tydz ciazy i martwi mnie bardzo podniesiony puls. Nigdy nie spada ponizej 90 a czesto siega ponad 100 nawet do 130. Towarzysza temu dusznosci. Cisnienie w normie lub niskie. Badania ok. Czy powinnam sie martwic i czy moze to zaszkodzic maluszkowi? Czy któraś ma lub miala podobnie?
Obecnie 20 tydz ciazy i martwi mnie bardzo podniesiony puls. Nigdy nie spada ponizej 90 a czesto siega ponad 100 nawet do 130. Towarzysza temu dusznosci. Cisnienie w normie lub niskie. Badania ok. Czy powinnam sie martwic i czy moze to zaszkodzic maluszkowi? Czy któraś ma lub miala podobnie?