Marcje
Fanka BB :)
@Shaer, gratuluje synka! Faktycznie duży chlop, ale ważne,ze zdrowy [emoji122]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak czułam aż spytałam się mojej gin ale powiedziałam że spoko zaraz pójdzie do góry i uczucie minie i też tak się stałoPytanie do mam w kolejnych ciazach, czy wy tez macie wrażenie ze wam dziecko zaraz "wypadnie" Jak idziecie do toalety?
Normalnie dzis przez stres dostałam pierwszych skurczy I do tego to wrażenie za każdym razem I troche panikuje.
Jak wroce do domu to moge wrzucic swoja.
Z mojego doswiadczenia powiem tylko że chce minimum 14 bodziakow I pajacow w każdym rozmiarze bo mi sie nie usmiecha codzinnie prac. Przy oliwii nie narzekalam ze mam ich za duzo.
to prawda lekarz oglądał z każdej strony bo nie mógł uwierzyć że siur taki wielkigratuluje wizyt!
@MartynaM ale wyposazenie! konkret