reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@asiz śliczny brzusio [emoji7]
@gato niby wiem ale chyba odbija mi od siedzenia wciąż samej i jeszcze z pracy dostalm 300£ mniej bo stwierdzili ze za długo jestem na chorobowym [emoji24]
@urszulka202. Gratuluje wizyty

Witam nowe mamusie [emoji8]

I witam się z Wami, nadrobiłam chyba wszysyko bo od 1,5h nie moge spac [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] za 3h jadę na Połówkowe i juz chyba oka nie zamknę [emoji52]

Ściskam mocno i miłego dnia życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I My tez na nogach ,też wczoraj nie mogłam zasnąć mały -mała szalała w brzuszku .Jeszcze kłótnia małżeńska przyjaciół mnie zdenerwowała ,bo Romcio w trasie i on do mnie dzwonił z 10 razy żeby z Moniką pogadać bo ona nie odbiera od niego telefonów.Masakra jakaś lubie ich oboje ale niestety jedno uparte a drugie jeszcze bardziej oni to mają terperamenty. Tylko po co mnie wkurwi.....
kolorowa-Mama trzymam kciuki

Ja jutro to polowkowe i wracam do domu...
Jakos sobie miejsca nie moge znalezc, wszedzie mi zle. U mamy zle, w naszym mieszkaniu zle. Maly mnie irytuje,bo co uslyszy zaraz rozgada... Maz tez jakis taki nieobecny i mysle sobie na co mi taki maz -mumia.

Jestem zmeczona niewyspana i mocno utylam. Dlugo mialam 1,5-2 do przodu teraz mam 4. I to w tydzien.
Wczoraj chcialam zeby m poczul jak bobas kopie (zawsze przestaje jak dotyka) to nie poczul. Moze za gruba jestem?

Ja jutro to polowkowe i wracam do domu...
Jakos sobie miejsca nie moge znalezc, wszedzie mi zle. U mamy zle, w naszym mieszkaniu zle. Maly mnie irytuje,bo co uslyszy zaraz rozgada... Maz tez jakis taki nieobecny i mysle sobie na co mi taki maz -mumia.

Jestem zmeczona niewyspana i mocno utylam. Dlugo mialam 1,5-2 do przodu teraz mam 4. I to w tydzien.
Wczoraj chcialam zeby m poczul jak bobas kopie (zawsze przestaje jak dotyka) to nie poczul. Moze za gruba jestem?
@Shaer u mnie to samo miałam 2 na plusie a teraz juz 4 i rosnę z dnia na dzien :) I tak jak u ciebie jak bobas kopie i zawołam meza to od razu przestaje :) uparciuszki te maluchy.
@gato udalo mi sie zasnąć o 4:30 :) i juz nie spie . Straszna noc myślałam ze sie wykończę.
Kolorowa mama juz nie długo nie smuć sie ;)
Dzien dobry mamusie i bobasy

Happy
Ja sie boje utyc za mocno. Bardzo przezywam nadwage. Najgorsze jest to, ze mi dieta i cwiczenia niezbyt pomagaja.

czesc dziewczyny !

Dlugo sie nie odzywalam bo zapierdziel w pracy niesamowity niestety jak zawsze przed 1.09.

Gratulacje udanych wizyt kochane! Chyba mamy na rowno dziewczynek i chlopakow jak na razie. Oczyeiscie powodzenia na nastepnych wizytach ja sama mam jutro i juz sie boje.

Co do wagi ja przytylam z 3 kg ale dalej jestem na minusie z przed ciazy waze 48 kg i wszystko mnie denerwuje bo moj m mowi na mnie beczka i ze jestem gruba i robi mi sie przykro. Co do mieszkania to wlascicielka z laska pozwolila nam jeszcze pomieszkac dopoki cos nie znajdziemy. jak nie znajdziemy zostanie nam zamieszkac z babcia mojego m tylko ona jest chora i nia tez trzeba sie opiekowac i nie wiem czy dalabym sobie rade.

Sprubuje na wieczor napisac ale nie wiem czy dam rade bo przychodze z pracy wykonczona fizycznie i psychicznie. Ostatnio ze zmeczenia dostaje takich skurczy w nocy ze nie moge spac a jeszcze gdzie w domu posprzatac masakra jakas.

milego dnia dziewczyny :*

Czoperka zależało nam na małej różnicy wieku między dziećmi:) chociaż teraz trochę się obawiam jak to będzie wyglądało jesteśmy właśnie na etapie wyprowadzki córki do swojego pokoju ale niestety idą jej trójki i jest to najgorszy okres od jej urodzenia;)

Dziewczyny wy to jesteście chudziny:( ja akurat gdy wzięłam się za dietę to okazało się że jestem w ciąży więc zaczęłam z wagą 71kg przy 168cm ale tak jak w pierwszej ciąży kg mi spadły i waga utrzymuje się na 66kg ciekawe na jakiej wadze się skończy:)

A ja juz mam wolne, leze pije kawe. Syn w przedszkolu, ale chodzil na dyzur przez ostatnie 2 tyg wiec dla nas byla tylko zmiana sali, nawet pani ta sama. Dzieci te same. Zamieszanie robili tylko nowi rodzice, a to karte musieli odbic, a to z dziecmi sie rozstac itp. Za to za rok zerowka w szkole nas czeka.

@marlena:) lepiej sie oszczedzaj bardziej, magnez jedz:)

Z ta waga koszmar. Ja przytylam juz 7.7kg waze 53.7. A wzrostu mam 150cm. Z synem lacznie przytylam 15kg. A teraz az boje sie myslec

Ostatnia edycja:
reklama
Happy
Ja sie boje utyc za mocno. Bardzo przezywam nadwage. Najgorsze jest to, ze mi dieta i cwiczenia niezbyt pomagaja.
Myślę że jak odpowiednią dieta to pomaga ja w pierwszej ciąży przytyłam 7 kg jadłam 5 posiłków zbilansiwanych i zero cukru. Teraz sobie odpuściłam i widzę już nadprogramowe kg.od poniedziałku znowu wracam do diety rano owsianka itd. Wtedy też nie mam problemów z zaparciami.

Do góry