reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@asiz śliczny brzusio [emoji7]
@gato niby wiem ale chyba odbija mi od siedzenia wciąż samej i jeszcze z pracy dostalm 300£ mniej bo stwierdzili ze za długo jestem na chorobowym [emoji24]
@urszulka202. Gratuluje wizyty

Witam nowe mamusie [emoji8]

I witam się z Wami, nadrobiłam chyba wszysyko bo od 1,5h nie moge spac [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] za 3h jadę na Połówkowe i juz chyba oka nie zamknę [emoji52]

Ściskam mocno i miłego dnia życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I My tez na nogach ,też wczoraj nie mogłam zasnąć mały -mała szalała w brzuszku .Jeszcze kłótnia małżeńska przyjaciół mnie zdenerwowała ,bo Romcio w trasie i on do mnie dzwonił z 10 razy żeby z Moniką pogadać bo ona nie odbiera od niego telefonów.Masakra jakaś lubie ich oboje ale niestety jedno uparte a drugie jeszcze bardziej oni to mają terperamenty. Tylko po co mnie wkurwi.....
kolorowa-Mama trzymam kciuki

Ja jutro to polowkowe i wracam do domu...
Jakos sobie miejsca nie moge znalezc, wszedzie mi zle. U mamy zle, w naszym mieszkaniu zle. Maly mnie irytuje,bo co uslyszy zaraz rozgada... Maz tez jakis taki nieobecny i mysle sobie na co mi taki maz -mumia.

Jestem zmeczona niewyspana i mocno utylam. Dlugo mialam 1,5-2 do przodu teraz mam 4. I to w tydzien.
Wczoraj chcialam zeby m poczul jak bobas kopie (zawsze przestaje jak dotyka) to nie poczul. Moze za gruba jestem?

Ja jutro to polowkowe i wracam do domu...
Jakos sobie miejsca nie moge znalezc, wszedzie mi zle. U mamy zle, w naszym mieszkaniu zle. Maly mnie irytuje,bo co uslyszy zaraz rozgada... Maz tez jakis taki nieobecny i mysle sobie na co mi taki maz -mumia.

Jestem zmeczona niewyspana i mocno utylam. Dlugo mialam 1,5-2 do przodu teraz mam 4. I to w tydzien.
Wczoraj chcialam zeby m poczul jak bobas kopie (zawsze przestaje jak dotyka) to nie poczul. Moze za gruba jestem?
@Shaer u mnie to samo miałam 2 na plusie a teraz juz 4 i rosnę z dnia na dzien :) I tak jak u ciebie jak bobas kopie i zawołam meza to od razu przestaje :) uparciuszki te maluchy.
@gato udalo mi sie zasnąć o 4:30 :) i juz nie spie . Straszna noc myślałam ze sie wykończę.
Kolorowa mama juz nie długo nie smuć sie ;)
Dzien dobry mamusie i bobasy

Happy
Ja sie boje utyc za mocno. Bardzo przezywam nadwage. Najgorsze jest to, ze mi dieta i cwiczenia niezbyt pomagaja.

czesc dziewczyny !

Dlugo sie nie odzywalam bo zapierdziel w pracy niesamowity niestety jak zawsze przed 1.09.

Gratulacje udanych wizyt kochane! Chyba mamy na rowno dziewczynek i chlopakow jak na razie. Oczyeiscie powodzenia na nastepnych wizytach ja sama mam jutro i juz sie boje.

Co do wagi ja przytylam z 3 kg ale dalej jestem na minusie z przed ciazy waze 48 kg i wszystko mnie denerwuje bo moj m mowi na mnie beczka i ze jestem gruba i robi mi sie przykro. Co do mieszkania to wlascicielka z laska pozwolila nam jeszcze pomieszkac dopoki cos nie znajdziemy. jak nie znajdziemy zostanie nam zamieszkac z babcia mojego m tylko ona jest chora i nia tez trzeba sie opiekowac i nie wiem czy dalabym sobie rade.

Sprubuje na wieczor napisac ale nie wiem czy dam rade bo przychodze z pracy wykonczona fizycznie i psychicznie. Ostatnio ze zmeczenia dostaje takich skurczy w nocy ze nie moge spac a jeszcze gdzie w domu posprzatac masakra jakas.

milego dnia dziewczyny :*

Czoperka zależało nam na małej różnicy wieku między dziećmi:) chociaż teraz trochę się obawiam jak to będzie wyglądało jesteśmy właśnie na etapie wyprowadzki córki do swojego pokoju ale niestety idą jej trójki i jest to najgorszy okres od jej urodzenia;)

Dziewczyny wy to jesteście chudziny:( ja akurat gdy wzięłam się za dietę to okazało się że jestem w ciąży więc zaczęłam z wagą 71kg przy 168cm ale tak jak w pierwszej ciąży kg mi spadły i waga utrzymuje się na 66kg ciekawe na jakiej wadze się skończy:)

A ja juz mam wolne, leze pije kawe. Syn w przedszkolu, ale chodzil na dyzur przez ostatnie 2 tyg wiec dla nas byla tylko zmiana sali, nawet pani ta sama. Dzieci te same. Zamieszanie robili tylko nowi rodzice, a to karte musieli odbic, a to z dziecmi sie rozstac itp. Za to za rok zerowka w szkole nas czeka.

@marlena:) lepiej sie oszczedzaj bardziej, magnez jedz:)

Z ta waga koszmar. Ja przytylam juz 7.7kg waze 53.7. A wzrostu mam 150cm. Z synem lacznie przytylam 15kg. A teraz az boje sie myslec

Ostatnia edycja:
reklama
Happy
Ja sie boje utyc za mocno. Bardzo przezywam nadwage. Najgorsze jest to, ze mi dieta i cwiczenia niezbyt pomagaja.
Myślę że jak odpowiednią dieta to pomaga ja w pierwszej ciąży przytyłam 7 kg jadłam 5 posiłków zbilansiwanych i zero cukru. Teraz sobie odpuściłam i widzę już nadprogramowe kg.od poniedziałku znowu wracam do diety rano owsianka itd. Wtedy też nie mam problemów z zaparciami.

Do góry