reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

HappyBaby powiem Ci ze jak czytałam ta historie, to ciareczki miałam. Ale cudowny początek związku, jak z książki. Tak magicznie [emoji171][emoji171] ja, z historiami ode mnie ze związku, to mogę tylko pozazdrościć. No ale pocieszam się, ze nieważne JAK ale ważne ze sie kochamy hihi
Do jakiej miejscowości jedziecie??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marcje my jak zobaczyliśmy ogrom wyspy, to stwierdziliśmy, ze trzeba ją na dwa wyjazdy "wziąć". Byliśmy na południowym -wschodzie i centrum, wiec rejony gdzie Ty bedziesz nie sa mi znane z doświadczenia, jedynie z TV. Ale bliżej Was na pewno bedzie Enna, która trzeba zobaczyć [emoji4] oraz Petralia Sottana i Petralia Soprana! Ale samo Cefalu tez urywa tyłeczek [emoji4] super wycieczka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Betina Ale to w dwie strony działa ja pielęgnuje mój skarb ale maz robi to samo inaczej nie miało by to sensu. Marcje oczywiście ze nie ważne jak sie zaczęło tylko ważne jest ze sie kochacie. :) A my jedziemy na wyspę ciovo koło Trogiru plus oczywiscie wycieczki w ciekawe miejsca Chorwacji.

Dzień dobry,
Synek dziś wyjątkowo wcześnie wstał - o 7. Więc już od godziny śpi, ja po kawie, gotuję obiad.

@HappyBabyMama są w necie jakieś przepisy na domowe środki na komary na bazie olejków eterycznych i np octu, Sroka też jakiś podawała, ale jakoś mnie to nie przekonuje i sama nigdy nie próbowałam ;) Piękna historia miłosna :) uważam że związki które wyrosły z przyjaźni są super.

@KIKI83 mam nadzieję że uda Ci się wywinąć z tej rozprawy.

Trzymam kciuki za wizyty :) Miłego dnia

hej ja dziś po laboratorium, obciążanie glukoza miałam. Czuje się dobrze wiec pewnie wyniki będą dobre a za tydzień wizyta u gin.
Dzień dobry!
Prenatalne za 20 min. Czekam jak na szpilkach.
Kathana trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na wieści.

KIKI83 Znam uczycie bycia świadkiem w sadzie i tez bym wolala tego uniknąć tym bardziej bedac w ciazy. Mnie znajomi wzięli na swoja sprawę rozwodowa. Traume mam do dziś, przestalam Wesolowską oglądac bo mnie zaraz zimne poty oblewają.

U mnie dzisiaj szykowanie na powrót do szkoły i rozpoczęcie przedszkola.Muszę zrobić porządek w szufladzie z synowymi skarpetkami bo tam latają każda osobno i porządek w szafce w biurku starszaka.No i popakowac wszystkie przypory do tornistra:happy2:
Hej na szczęście u mnie rozpoczęcie roku polega tylko albo az na zrobieniu zakupów. Dla młodszej tak jak i w poprzednim roku wszystkie podręczniki i ćwiczenia dostane za darmo. Za to starsza druga technikum i tu już w gre wchodzą duże wydatki :(

Ja tez dzis wizytuję, ale dopiero o 16 i juz nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę dzidzię
trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
@idealka ja pewnie po tygodniu bede tęsknić za domem :) zawsze tak mam. Ale to ostatnie wakacje z mężem sam na sam ( bo dzidzia jeszcze w brzuchu) wiec fajnie bedzie spędzić ten czas we dwoje. Maz tez jest przepracowany wiec przyda mu sie. Jeszcze wam opowiem ze 5.09 mamy rocznice slubu pierwsza a 06.09 mamy 6 lat razem i zaczęliśmy byc razem dokładnie w tym miejscu gdzie jedziemy w tym roku:) TakZe podroz sentymentalna:) Mój maz był 3 lata moim przyjacielem, starał sie żebyśmy byli razem ale jakos mi sie wydawało ze on jest z innej bajki ( ze taki inteligentny, mądry, z dobrego domu, taki idealny - ze pewnie by sie znudził mna po roku). On taki wybredny był do dziewczyn ciagle sie koło niego kręciły bogate laski i jakiś mnie to przerażało. A on był sam. Ale uwielbiałam z nim przebywać tylko bałam sie z nim związać. I kiedys namówił mnie na wyjazd do Chorwacji ze ma wyjazd od klientów dostał ale sam to nie pojedzie. Szkoda mi było ze mu przepadnie taka okazja i pojechałam z nim jak z kumplem. Po dwóch dniach pobytu tak sie zakochałam ze myślałam ze nie wyrobie! Jak poznałam go jeszcze z takiej innej strony plus porozmawialiśmy o moich obawach i on mi wszystko wytłumaczył i ze czekał na mnie tyle czasu ze on mnie nie wypuści - to dziewczyny po powrocie z Chorwacji zgłupiałam na jego punkcie i nie myślałam o niczym innym jak o tym zeby jak najszybciej zamieszkać razem. No i po dwóch miesiącach zamieszkslismy razem i tak jest do dziś. Po jakiś dwóch latach dowiedziałam sie ze wyjazd do Chorwacji to nie był żaden prezent od klientów tylko ściema zeby mnie zwabić :) Pamietam ze jak jechaliśmy tam i moja koleżanka i siostry mówiły ze zobaczysz przyjedziecie jako para to ja sie zarzekałam ze nie przecież to mój przyjaciel tyle sie znamy. A przyjechałam i od razu wiedzieli co i jak bo ja fruwalam nad ziemia:) No i zawsze wszyscy nam mówili ze powinnismy byc razem ze jesteśmy identyczni ze swietnie sie dogadujemy ;) TakZe taka jest nasza historia. I miejsce w ktore jedziemy jest dla nas magiczne i czuje motyle na sama myśl :). A mojego meza to ja kocham nad życie i do dzis sie zastanawiam za co dostałam taka nagrodę od losu ;)
Piekna historia:)

hej dziewczyny!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! :happy:
@HappyBabyMama piękna historia :D i ze swojego doświadczenia wiem, że "dziwnie" nagle można się zakochać :p ja swojego męża znam od dzieciaka...dobry kolega mojego brata...strasznie go nie lubiałam przez wiele lat :p zero wspólnego.... ja mu raczej byłam obojętna...taka gówniara , młodsza siostra kolegi hehe :-) :), aż któregoś dnia przyszedł jakiś dziwny moment ...i najlepsze, że zarówno on jak i ja poczuliśmy to jednocześnie ...
@malina4444 my też byliśmy na weselu 13 sierpnia i jak wróciliśmy i położyłam się do łoża to maluszek dał porządnie o sobie znak...fikał porządnie z dobre pól godziny :D
Dziewczynom, która mają problemy ze snem polecam duży rogal dla ciężarnych do spania...naprawdę rewelacja...nie wyobrażam sobie teraz spać bez niego...nie mówię, że działa takie cuda, że wieczorem uśniecie i obudzicie się dopiero rano bez żadnej pobudki :p ale łatwiej znaleźć wygodą pozycję, co nie powoduje nie potrzebnych pobudek ...ja głownie budzę się tylko na siusiu :happy:
Jeśli chodzi o pogodę to mi coś nie służy...od soboty czuję się kiepsko...w sobotę miałam wrażenie, że mam podwyższone sporo ciśnienie :( dzisiaj jestem z córką w domu i chyba pójdę na łatwiznę i kupię coś gotowego na obiad...nie chce stać mi się w gorącej kuchni :(

reklama
Nie potrafię spać z rogalem... Zawadza mi, przeszkadza szelest kulek styropianu... Zrzucam go jak przewracam się na bok... Nie wiem jak Wy potraficie z nim spać ;-)

Do góry