reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Siemka :) Witam po weekendzie ;) Czytałam Was, ale z pisaniem gorzej ;) U mnie bez zmian, trochę byliśmy w weekend na powietrzu, trochę w domu i tak zleciało, za to dziś zapierdziel od rana. Nie dość, że mam cały kalendarz zadań do zrobienia dziś w pracy, głównie papierki, to jeszcze mój 6 latek się dziś zbuntował, że nie chce iść na półkolonie, bo od jutra już adaptacja w szkole i on woli być dziś ze mną. Obiecał, że nie będzie przeszkadzał…Zobaczmy.
Ja dziś dzień wypełniony do późnego popołudnia, bo jeszcze mnie czeka zebranie w szkole i niezapowiedziana wizyta u mojego gina. Ale nie martwcie się, nic się nie dzieje, tylko dostałam…wezwanie na świadka do sądu na rozprawę i staram się z tego wykaraskać, bo nie dość, że mnie sprawa nie za bardzo dotyczy, a ja składałam kiedyś zeznania już, to jeszcze tak naprawdę staram się unikać stresogennych sytuacji, a rozprawa to mega stres by był dla mnie. Poczytałam fora i można starać się o usprawiedliwienie nieobecności na rozprawie właśnie w zw. z ciążą. Zobaczymy…muszę wziąć od gina zaświadczenie, że taka rozprawa jest dla mnie niewskazana i mam nadzieję, że to wystarczy.

Miłego dnia dziewuszki, a za wizytki trzymam mocno kciuki!!!!

reklama
@Andziulkag81 bardziej myślałam o czymś na komary co moge zabrac na wakacje. W internecie tez nie moge znaleść. Jeszcze w sptece zapytam ale paniom z apteki to ja nie ufam ;) Odpoczywaj ja tez tak miałam po przeforsowaniu ale przeszło.
@KIKI83 pewnie ze wez zwolnienie dla mnie sady tez sa mega stresujące i tez próbowała bym sie wywinąć z tego. A synek kochany ze chciał z mamusia zostać :)
Kamisia kiedy wyniki?

Witam po weekendzie. My byliśmy ze znajomymi na biwaku nad wodą. Doszłam do wniosku , że żadnego weekendu wakacji nie spędziłam w domu[emoji4] .
Podziwiam wszystkie z Was , które pracują. Ja jestem na l4 i gdyby nie to to byłabym teraz w wirze pracy. Nie chciałam iść na zwolnienie ale sytuacja w pracy trochę mnie do tego zmusiła i teraz nie żałuję. Po raz pierwszy od 8 lat nie pędzę,mam czas żeby zająć się młodym i wszystko jest na spokojnie. Tak więc wszystkim z Was, które odliczanie czas do zwolnienia życzę żeby szybko minął[emoji2] .
@kiki oby udało Ci się wszystko pomyślnie załatwić.
@Malina fajnie, że impreza udana [emoji1]

Miłego dnia dziewczyny[emoji2]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@kathana trzymam kciuki za wizytę i za wszystkie które dziś wizytuja.dawajcie znać jak najszybciej.
Ja lecę do pracy i mam nadzieje ze poniedziałek szybko zleci.
@KIKI83 sąd o ile nie jesteś prawnikiem zdecydowanie nie jest miejscem dla babek w ciąży wiec mam nadzieję że uznają twoje "usprawiedliwienie".

Dzień dobry :happy:

Kiepska moc dzisiaj miałam,nie spałam prawie do 4...Nie wiem co mi się porobiło...

Ja jutro mam wizytę i tak właśnie się zastanawiam co zrobic z dzieciakami.Siostra mojego męża miała dac mi znać,czy pójdzie ze mną żeby posiedzieć z nimi na korytarzu i jeszcze się nie odezwala:dry:

U mnie dzisiaj szykowanie na powrót do szkoły i rozpoczęcie przedszkola.Muszę zrobić porządek w szufladzie z synowymi skarpetkami bo tam latają każda osobno i porządek w szafce w biurku starszaka.No i popakowac wszystkie przypory do tornistra:happy2:

Kathana trzymam kciuki &&&

Betina powodzenia i mam nadzieję, ze dzidzia będzie współpracować i pokaże ci mam między nóżkami :tak:

To i ja sie przywitam. Ja dopiero oczy otworzylam, moja rodzinka spi jeszcze.... zaraz lece na kawke do przyjaciolki ciezarowki. Pozdrawiam was i do uslyszenia potem [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie po kiepskiej nocy, coraz większe mam problemy ze spaniem, boli mnie brzuch wieczorami, w nocy juz nie moge sie przerzucić z boku na bok za kazdym razem budzę sie zeby to Zrobic, generalnie do 3 to spałam po pol godzin[emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KIKI83 oby udalo sie zwolnic od tego nieprzyjemnego obowaizku, nie ma sie co dodatkowo stresowac
@HappyBabyMama @Marcje zazdroszcze wyjazdow wakacyjnych! fajnie sobie zostawic to na wrzesien bo ma sie wrazenie jakby sie okres wakacyjny nieco rozciagnal I przedluzyl ;)

Ja dzis pracuje z domu, wiec przyjemnie, ciagle w pizamie jeszcze ; )
A po obiedzie ruszam na polowkowe, synek I maz tez chca isc.. wiec bedzie wesolo ;)

Do góry