reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Kathana opowiedz więcej o wizycie :) Jaka duża mała, ajkie pomiary robił itp. A zdjęcie dodaje się więcej opcji, wyślij plik, czy dodaj plik i wybierasz go i jest. Spróbuj może się uda my tez chcemy zobaczyc Helenkę :)
a co do ruchów to właśnei objadłam się rano czekolady i lezałam i czekałam na kopniaki i nic. Jak ja nei zwariuje do 13.09 to bedzie cud :) Jeden dzień tylko czułam kopniaki bobasa. Moze na wakacjach mu się spodoba i bedzie się ruszał wiecej :)

@kathana gratulacje i kolejna dziewczynka do grona styczniowek,chłopaki styczniowe w końcu będą mieć koleżanki;)
@HappyBabyMama uwielbiam takie historie,mam nadzieję że z tej podróży wrócicie jeszcze bardziej zakochani.Hormony ciążowe zostawiamy w domu i proszę się tam nie kłócić żeby miejsce pozostało magiczne:cool2:
o jej nie widziałam że moja historia wywoła takie miłe emocje ale ciesze sie bardzo :) Ok hormony zostawię, ale nie obiecuję że jakiś tam małych sprzeczek o kolor recznika na plaże nie będzie ;)

@HappyBabyMama, piękna i romantyczna historia, zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdzie ładnie sie zaczyna i szybko kończy...
Ja jestem dwa lata w związku przeszczesliwym[emoji7] nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, ale wiem, ze mamy szczęście. Nie kłócimy sie i cały czas jest tak jakbyśmy dopiero zaczęli ze sobą byc [emoji7]

Co do ruchów, to ja mam dzis 20 tydz i 3 dni i niby czuje jakies bulgotanie, ale rzadko :( gdyby nie wizyta w ubiegłym tyg, to bym sie stresowała.. Ale tez chciałabym juz czuć pożądane kopniaki...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@HappyBabyMama no cudna historia :) Super to napisałaś :) Aż się sama do siebie cieszyłam jak to czytałam ;) Moje małżenstwo też ma ciekawą historię…Napiszę może wieczorkiem :)

Ja rogala do spania uwielbiam, ale też nie mam żadnych kulek w środku tylko takie bardziej watowe wypełnienie i tez1 się nie wgniata. Natomiast ten rogal przy karmieniu utrudniał mi życie i polecam właśnie takiego małego rogala, typowo do karmienia, bo zanim się tym wielkim owinęłam i wygodnie usiadłam to synek już był w histerii z głodu ;)

witajcie :)
historia miłosna jak bajki :)
Czoperka no nie mogę się nadziwić jak Twoje dziecko spi u mnie dziś pobudka 5.30 i 6 to raczej u nas standard wstawania.
też czekam na zdjęcie Helenki :)
czekam na dalsze info wizytujacych:) ja wizytę mam w piątek i dziś okroilismy propozycje imion do 7 ;)
ja mam niespokojny sen bo mój syn budzi się co 3h no i sikam też dużo w nocy niestety.
ja jeszcze nie kupilam Rogala vel kojca do spania ale do karmienia polecam taka poduszkę ja mam kurs z La millou :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja śpię póki co bardzo dobrze, nawet czasem siku nei robię w nocy i śpię z synem, więc chyba kojec daruję, ale tą poduszkę do karmienia zakupię

reklama
Do góry