reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Kathana opowiedz więcej o wizycie :) Jaka duża mała, ajkie pomiary robił itp. A zdjęcie dodaje się więcej opcji, wyślij plik, czy dodaj plik i wybierasz go i jest. Spróbuj może się uda my tez chcemy zobaczyc Helenkę :)
a co do ruchów to właśnei objadłam się rano czekolady i lezałam i czekałam na kopniaki i nic. Jak ja nei zwariuje do 13.09 to bedzie cud :) Jeden dzień tylko czułam kopniaki bobasa. Moze na wakacjach mu się spodoba i bedzie się ruszał wiecej :)

@kathana gratulacje i kolejna dziewczynka do grona styczniowek,chłopaki styczniowe w końcu będą mieć koleżanki;)
@HappyBabyMama uwielbiam takie historie,mam nadzieję że z tej podróży wrócicie jeszcze bardziej zakochani.Hormony ciążowe zostawiamy w domu i proszę się tam nie kłócić żeby miejsce pozostało magiczne:cool2:
o jej nie widziałam że moja historia wywoła takie miłe emocje ale ciesze sie bardzo :) Ok hormony zostawię, ale nie obiecuję że jakiś tam małych sprzeczek o kolor recznika na plaże nie będzie ;)

@HappyBabyMama, piękna i romantyczna historia, zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdzie ładnie sie zaczyna i szybko kończy...
Ja jestem dwa lata w związku przeszczesliwym[emoji7] nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, ale wiem, ze mamy szczęście. Nie kłócimy sie i cały czas jest tak jakbyśmy dopiero zaczęli ze sobą byc [emoji7]

Co do ruchów, to ja mam dzis 20 tydz i 3 dni i niby czuje jakies bulgotanie, ale rzadko :( gdyby nie wizyta w ubiegłym tyg, to bym sie stresowała.. Ale tez chciałabym juz czuć pożądane kopniaki...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@HappyBabyMama no cudna historia :) Super to napisałaś :) Aż się sama do siebie cieszyłam jak to czytałam ;) Moje małżenstwo też ma ciekawą historię…Napiszę może wieczorkiem :)

Ja rogala do spania uwielbiam, ale też nie mam żadnych kulek w środku tylko takie bardziej watowe wypełnienie i tez1 się nie wgniata. Natomiast ten rogal przy karmieniu utrudniał mi życie i polecam właśnie takiego małego rogala, typowo do karmienia, bo zanim się tym wielkim owinęłam i wygodnie usiadłam to synek już był w histerii z głodu ;)

witajcie :)
historia miłosna jak bajki :)
Czoperka no nie mogę się nadziwić jak Twoje dziecko spi u mnie dziś pobudka 5.30 i 6 to raczej u nas standard wstawania.
też czekam na zdjęcie Helenki :)
czekam na dalsze info wizytujacych:) ja wizytę mam w piątek i dziś okroilismy propozycje imion do 7 ;)
ja mam niespokojny sen bo mój syn budzi się co 3h no i sikam też dużo w nocy niestety.
ja jeszcze nie kupilam Rogala vel kojca do spania ale do karmienia polecam taka poduszkę ja mam kurs z La millou :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja śpię póki co bardzo dobrze, nawet czasem siku nei robię w nocy i śpię z synem, więc chyba kojec daruję, ale tą poduszkę do karmienia zakupię

reklama
Do góry