reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Danutka24 u mnie jest inne wypełnienie niż styropian...nie wiem do końca co to jest ale nie traci swojego kształtu, nie wygniata się .... jedyny minus teraz jak jest gorąco...bo spanie w tym rogalu potęguję to jeszcze bardziej :happy:

reklama
Dziewczyny wiem o czym piszecie, bo ja też przepadłam zakochując się w kumplu z akademika i studiów jednocześnie. Spędzaliśmy razem mnóstwo czasu, ale jako przyjaciele bo ja miałam faceta (w rodzinnym mieście), a ten mój kumpel szanował to i nie próbował mnie wyrwać :) dogadywaliśmy się się super, wspólne pasje, zainteresowania, podróże, góry, wspinaczka, wspólne poglądy. Aż raz poszliśmy razem ze znajomymi potańczyć i jak tańczyliśmy razem to coś mnie tknęło. A później przepadłam... i on też ;) Oczywiście zanim cokolwiek się wydarzyło to zakończyłam poprzedni związek. Pojechaliśmy we dwoje autostopem do Barcelony (@HappyBabyMama to właśnie takie nasze romantyczne miejsce jak u Was Chorwacja) i tam zakochaliśmy się na maksa :) dwa lata później wzięliśmy ślub :)

Ja sobie robie taki wałek z kołdry ale jakoś szału nie ma są noce że nie śpię od 4.pomijam wstawanie na sikanie.
Ja wczoraj zakupiłam okazyjnie na olx tą fasolke do karmienia . babka oddała za paczkę pampersow dada więc żal nie brać. Stan idealny wymienny pokrowiec zobaczymy czy się sprawdzi z antkiem nie używałam.
Upiekłem ciasto że śliwkami poprasowałam tonę ubrań i zaleglam .
@HappyBabyMama cudna historia my też mamy dość ciekawą i dosc zawiła historię ale to wam kiedyś opiszę. Moj mąż chociaż mnie wkurza jest miłością mojego życia [emoji5]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Czoperka too ty też masz ciekawa historie miłosną :)
Kamisia żeby nie było mnie też mąż wkurza :) i to często hahahahhaha
Aa i teraz mi się przypomniało Kamisia śniłas mi się ale już nie pamiętam co ale wiem że wiedziałam że to Ty po zdjęciu z forum :) Chyba za dużo siędze na tym forum :) hi hi

Kurde dziewczyny nic nie czuje tego mojego bobasa :( boję się trochę. I tętno mam dziś niższe. Jasna cholerka ja zwariuje. Czy on nie może już zacząć poz=rządnei kopać !!!

@urszulka202 jeśli chodzi o szpitale w Katowicach to lepiej spytać Marlene bo ja nie bardzo się orientuje. Ja się zastanawiam nad porodowką w Siemianowicach śląskich albo w Bytomiu bo słyszałam dobre opinie, a jakoś bedzin dąbrowa ani sosnowiec mnie przekonują, ale to się jeszcze zobaczy ;)

Ja też z moim mężem sie ostatnio często kłócę i to nie na żarty...ale jak dzis sie dowiedziałam ze ma wyjechać za granice na 2 miesiące to ciągle beczę tak mi smutno:(bo mimo tych kłótni "na noże" to i tak go bardzo kocham:)dziewczyny wizytujące dajcie znac jak tam wasze maleństwa:)

@HappyBabyMama jestes w 18 tc to jeszcze wczesnie na regularne ruchy, malutki moze nie dawac o sobie znac nawet przez 2 dni I nie powinnas sie martwic. zjedz moze cos slodkiego, to zazwyczaj pobudza maluszki w brzuchu do ruchu

ja wyjezdzam wlasnie na wizyte. dam znac po powrocie! :)

@urszulka202 ja synka chciałam rodzić na Łubinowej, ale synek urodził się w 35tc, a tam tylko dzieci donoszone. Znam conajmniej 3 osoby, które bardzo polecają. Sama rozważam Łubinową.
@HappyBabyMama łezki miałam w oczach, czytając Twoją romantyczną historię, trochę zazdroszczę.
Dziewczyny zarówno rogale ciążowe jak i fasolki do karmienia muszą być dobrej jakości. Nie warto oszczędzać na naszej wygodzie i czasami parę zł więcej ogromnie wpływa na nasz komfort. Sprawdzę zaraz jaka jest super fasolka, bo rogale już pewnie większość ma :)
Link do: Poofi - Poduszka do Karmienia Forest Friends Sowy / AKCESORIA DLA RODZICÓW - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
Polecam naprawdę! Wcześniej miałam jakieś tani szajs z Allegro i nadawał się do śmieci. Tą uwielbiam, jest lepsza od matherhood. szwagierka miała z matherhood i zabrała sobie moją :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry