reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Danutka24 u mnie jest inne wypełnienie niż styropian...nie wiem do końca co to jest ale nie traci swojego kształtu, nie wygniata się .... jedyny minus teraz jak jest gorąco...bo spanie w tym rogalu potęguję to jeszcze bardziej :happy:

reklama
Dziewczyny wiem o czym piszecie, bo ja też przepadłam zakochując się w kumplu z akademika i studiów jednocześnie. Spędzaliśmy razem mnóstwo czasu, ale jako przyjaciele bo ja miałam faceta (w rodzinnym mieście), a ten mój kumpel szanował to i nie próbował mnie wyrwać :) dogadywaliśmy się się super, wspólne pasje, zainteresowania, podróże, góry, wspinaczka, wspólne poglądy. Aż raz poszliśmy razem ze znajomymi potańczyć i jak tańczyliśmy razem to coś mnie tknęło. A później przepadłam... i on też ;) Oczywiście zanim cokolwiek się wydarzyło to zakończyłam poprzedni związek. Pojechaliśmy we dwoje autostopem do Barcelony (@HappyBabyMama to właśnie takie nasze romantyczne miejsce jak u Was Chorwacja) i tam zakochaliśmy się na maksa :) dwa lata później wzięliśmy ślub :)

Ja sobie robie taki wałek z kołdry ale jakoś szału nie ma są noce że nie śpię od 4.pomijam wstawanie na sikanie.
Ja wczoraj zakupiłam okazyjnie na olx tą fasolke do karmienia . babka oddała za paczkę pampersow dada więc żal nie brać. Stan idealny wymienny pokrowiec zobaczymy czy się sprawdzi z antkiem nie używałam.
Upiekłem ciasto że śliwkami poprasowałam tonę ubrań i zaleglam .
@HappyBabyMama cudna historia my też mamy dość ciekawą i dosc zawiła historię ale to wam kiedyś opiszę. Moj mąż chociaż mnie wkurza jest miłością mojego życia [emoji5]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Czoperka too ty też masz ciekawa historie miłosną :)
Kamisia żeby nie było mnie też mąż wkurza :) i to często hahahahhaha
Aa i teraz mi się przypomniało Kamisia śniłas mi się ale już nie pamiętam co ale wiem że wiedziałam że to Ty po zdjęciu z forum :) Chyba za dużo siędze na tym forum :) hi hi

Kurde dziewczyny nic nie czuje tego mojego bobasa :( boję się trochę. I tętno mam dziś niższe. Jasna cholerka ja zwariuje. Czy on nie może już zacząć poz=rządnei kopać !!!

@urszulka202 jeśli chodzi o szpitale w Katowicach to lepiej spytać Marlene bo ja nie bardzo się orientuje. Ja się zastanawiam nad porodowką w Siemianowicach śląskich albo w Bytomiu bo słyszałam dobre opinie, a jakoś bedzin dąbrowa ani sosnowiec mnie przekonują, ale to się jeszcze zobaczy ;)

Ja też z moim mężem sie ostatnio często kłócę i to nie na żarty...ale jak dzis sie dowiedziałam ze ma wyjechać za granice na 2 miesiące to ciągle beczę tak mi smutno:(bo mimo tych kłótni "na noże" to i tak go bardzo kocham:)dziewczyny wizytujące dajcie znac jak tam wasze maleństwa:)

@HappyBabyMama jestes w 18 tc to jeszcze wczesnie na regularne ruchy, malutki moze nie dawac o sobie znac nawet przez 2 dni I nie powinnas sie martwic. zjedz moze cos slodkiego, to zazwyczaj pobudza maluszki w brzuchu do ruchu

ja wyjezdzam wlasnie na wizyte. dam znac po powrocie! :)

@urszulka202 ja synka chciałam rodzić na Łubinowej, ale synek urodził się w 35tc, a tam tylko dzieci donoszone. Znam conajmniej 3 osoby, które bardzo polecają. Sama rozważam Łubinową.
@HappyBabyMama łezki miałam w oczach, czytając Twoją romantyczną historię, trochę zazdroszczę.
Dziewczyny zarówno rogale ciążowe jak i fasolki do karmienia muszą być dobrej jakości. Nie warto oszczędzać na naszej wygodzie i czasami parę zł więcej ogromnie wpływa na nasz komfort. Sprawdzę zaraz jaka jest super fasolka, bo rogale już pewnie większość ma :)
Link do: Poofi - Poduszka do Karmienia Forest Friends Sowy / AKCESORIA DLA RODZICÓW - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
Polecam naprawdę! Wcześniej miałam jakieś tani szajs z Allegro i nadawał się do śmieci. Tą uwielbiam, jest lepsza od matherhood. szwagierka miała z matherhood i zabrała sobie moją :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry