reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Siemka :) Witam po weekendzie ;) Czytałam Was, ale z pisaniem gorzej ;) U mnie bez zmian, trochę byliśmy w weekend na powietrzu, trochę w domu i tak zleciało, za to dziś zapierdziel od rana. Nie dość, że mam cały kalendarz zadań do zrobienia dziś w pracy, głównie papierki, to jeszcze mój 6 latek się dziś zbuntował, że nie chce iść na półkolonie, bo od jutra już adaptacja w szkole i on woli być dziś ze mną. Obiecał, że nie będzie przeszkadzał…Zobaczmy.
Ja dziś dzień wypełniony do późnego popołudnia, bo jeszcze mnie czeka zebranie w szkole i niezapowiedziana wizyta u mojego gina. Ale nie martwcie się, nic się nie dzieje, tylko dostałam…wezwanie na świadka do sądu na rozprawę i staram się z tego wykaraskać, bo nie dość, że mnie sprawa nie za bardzo dotyczy, a ja składałam kiedyś zeznania już, to jeszcze tak naprawdę staram się unikać stresogennych sytuacji, a rozprawa to mega stres by był dla mnie. Poczytałam fora i można starać się o usprawiedliwienie nieobecności na rozprawie właśnie w zw. z ciążą. Zobaczymy…muszę wziąć od gina zaświadczenie, że taka rozprawa jest dla mnie niewskazana i mam nadzieję, że to wystarczy.

Miłego dnia dziewuszki, a za wizytki trzymam mocno kciuki!!!!

reklama
@Andziulkag81 bardziej myślałam o czymś na komary co moge zabrac na wakacje. W internecie tez nie moge znaleść. Jeszcze w sptece zapytam ale paniom z apteki to ja nie ufam ;) Odpoczywaj ja tez tak miałam po przeforsowaniu ale przeszło.
@KIKI83 pewnie ze wez zwolnienie dla mnie sady tez sa mega stresujące i tez próbowała bym sie wywinąć z tego. A synek kochany ze chciał z mamusia zostać :)
Kamisia kiedy wyniki?

Witam po weekendzie. My byliśmy ze znajomymi na biwaku nad wodą. Doszłam do wniosku , że żadnego weekendu wakacji nie spędziłam w domu[emoji4] .
Podziwiam wszystkie z Was , które pracują. Ja jestem na l4 i gdyby nie to to byłabym teraz w wirze pracy. Nie chciałam iść na zwolnienie ale sytuacja w pracy trochę mnie do tego zmusiła i teraz nie żałuję. Po raz pierwszy od 8 lat nie pędzę,mam czas żeby zająć się młodym i wszystko jest na spokojnie. Tak więc wszystkim z Was, które odliczanie czas do zwolnienia życzę żeby szybko minął[emoji2] .
@kiki oby udało Ci się wszystko pomyślnie załatwić.
@Malina fajnie, że impreza udana [emoji1]

Miłego dnia dziewczyny[emoji2]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@kathana trzymam kciuki za wizytę i za wszystkie które dziś wizytuja.dawajcie znać jak najszybciej.
Ja lecę do pracy i mam nadzieje ze poniedziałek szybko zleci.
@KIKI83 sąd o ile nie jesteś prawnikiem zdecydowanie nie jest miejscem dla babek w ciąży wiec mam nadzieję że uznają twoje "usprawiedliwienie".

Dzień dobry :happy:

Kiepska moc dzisiaj miałam,nie spałam prawie do 4...Nie wiem co mi się porobiło...

Ja jutro mam wizytę i tak właśnie się zastanawiam co zrobic z dzieciakami.Siostra mojego męża miała dac mi znać,czy pójdzie ze mną żeby posiedzieć z nimi na korytarzu i jeszcze się nie odezwala:dry:

U mnie dzisiaj szykowanie na powrót do szkoły i rozpoczęcie przedszkola.Muszę zrobić porządek w szufladzie z synowymi skarpetkami bo tam latają każda osobno i porządek w szafce w biurku starszaka.No i popakowac wszystkie przypory do tornistra:happy2:

Kathana trzymam kciuki &&&

Betina powodzenia i mam nadzieję, ze dzidzia będzie współpracować i pokaże ci mam między nóżkami :tak:

To i ja sie przywitam. Ja dopiero oczy otworzylam, moja rodzinka spi jeszcze.... zaraz lece na kawke do przyjaciolki ciezarowki. Pozdrawiam was i do uslyszenia potem [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie po kiepskiej nocy, coraz większe mam problemy ze spaniem, boli mnie brzuch wieczorami, w nocy juz nie moge sie przerzucić z boku na bok za kazdym razem budzę sie zeby to Zrobic, generalnie do 3 to spałam po pol godzin[emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KIKI83 oby udalo sie zwolnic od tego nieprzyjemnego obowaizku, nie ma sie co dodatkowo stresowac
@HappyBabyMama @Marcje zazdroszcze wyjazdow wakacyjnych! fajnie sobie zostawic to na wrzesien bo ma sie wrazenie jakby sie okres wakacyjny nieco rozciagnal I przedluzyl ;)

Ja dzis pracuje z domu, wiec przyjemnie, ciagle w pizamie jeszcze ; )
A po obiedzie ruszam na polowkowe, synek I maz tez chca isc.. wiec bedzie wesolo ;)

Do góry