reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Super dziewczyny, opalicie się ładnie na jesień :)

Któraś z Was kiedyś mnie pytała o pielęgnację skóry naczynkowej... nie pamiętam @ankamaz ? Znalazłam takie coś Link do: Substancje polecane przy cerze naczynkowej - Zrób Sobie Krem. To jest sklep z surowcami i półproduktami, ale zawsze można sobie coś wyszukać i np dodać do swojego kremu czy toniku. Hydrolatów można w ogóle używać jako toników. No i przy zakupie kosmetyków sugerować się składnikami :)

Apropos kosmetyków zaczęłam się bawić w olejowanie włosów przed myciem (co drugim) i powiem Wam że po 2 tygodniach widzę świetny efekt! Włosy mam mniej suche na końcach i się błyszczą jak nie wiem co :) koleżanka mnie ostatnio nawet pytała czy farbowałam :)
A no i ten żel lniany testowałam jako stylizator do fal i przeszedł moje oczekiwania. Jeśli któraś z Was chce podkreślić skręt fal, to polecam nałożyć ten żel na włosy po myciu (takie ociekające wodą) i je tak ugniatać ręcznikiem lub koszulką, a potem pozostawić do wyschnięcia. Robią się takie jakby lekkie sprężynki, które można delikatnie roztrzepać, pougniatać i wyglądają super! trochę się niestety rozprostowują, trzeba spryskać lakierem. Ale ogólnie żel nie wysusza tylko wręcz robię się takie mięciutkie :)

Dzień dobry,
Już prawie 8 a tu cisza? Gdzie nasze poranne ptaszki?
Dziewczyny napiszcie mi proszę czy macie coś sprawdzonego przeciw komarom. I oczywiscie dla ciążówek :)

Ostatnia edycja:
@Czoperka dzięki za pamięć, to ja pytałam. Zajrzałam, muszę dopisać do mojej listy co zrobię jak syn będzie w przedszkolu ;) Pierwsze miejsce na liście zajmuje mycie okien, drugie wywołanie zdjęć ;)

Wieści od Truskaweczki bardzo mną wstrząsnęły , a jak jeszcze później czytałam , że niech się nie martwi,bo to się zdarza w takich tygodniach, że się zdarzyło jeszcze komuś i komuś ..

Miłego dnia dziewczyny :) w czwartek wizyta, chyba @kolorowaMama też masz wtedy, co ? Odliczamy razem ;)

Cześć .
Ja już po badaniach w laboratorium. Mimo tłumu zalatwilam spr w 5 minut. Bo mnie puścili w kolejce.
Zazdraszczam wyjazdów wakacyjnych a już najbardziej tej Chorwacji. Bawcie się dobrze i odpoczywajcie.
Za dzisiejsze wizyty 3mam kciukasy. Do swojej już odliczam godziny -środa 13.10..
Miłego dnia idę na śniadanko

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry,
Już prawie 8 a tu cisza? Gdzie nasze poranne ptaszki?
Dziewczyny napiszcie mi proszę czy macie coś sprawdzonego przeciw komarom. I oczywiscie dla ciążówek :)
Myślę że najlepiej cos naturalnego lub poprostu ich uniknąć niestety w ciazy nie ma 100% środka. Jeśli to taras to u mnie działają świece przeciwpożarowe ale ogólnie ja unikam uciekam do domu jak mają źer i po godzinie wracam.

reklama
Witajcie ja dziś już troszkę lepiej wczoraj chyba przesadziłam z aktywnością cały dzień w kuchni i rower i wieczorem kiepsko się czułam brzuch mnie bolało i krzyż. Dziś już lepiej obiad z zamrażarki i odpoczywam.

Do góry