reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Betina trzymam kciuki za połówkowe. O ktorej masz? Pisz po wizycie:)
Yoan do 7 niedaleko to szybko ci zleci a ja mam 19 to co dopiero mam powiedziec :)
Ja juz w domu niestety weekend dobiega końca a było super.
Piszcie co u was. I słuchać Bridget jones i nie smucić mi sie tam po domach bo mozna zwariować!

reklama
A my znów byliśmy na basenie odkrytym. Po 16 rodzic z dzieckiem wchodzi za free - oto jak miasto dba o socjal :D a basen całkiem fajny, brodzik ze zjeżdżalnią dla dzieci, huśtawki, piaskownica, trampolina, dużo cienia.

@kamisia1101 zazdroszczę morza :)

@aniay zdrówka!

@yoan.m @HappyBabyMama @Marcje gdzie się urlopujecie? :)

Mąż pojechał, Adaś pewnie jutro znów go będzie szukał przez cały poranek :( na szczęście może wróci już w środę, bo myśli nad zmianą trybu kursu na zaoczny. Wtedy pewnie szybciej byśmy się przenieśli do Krakowa, co mnie cieszy :)

@Shaer dobrze, że postawiłaś się teściowej, no i niezłe zagranie z mężem:-p

@Lindia śliczna kocia czapa;)

@kolorowaMama fachowo wykonana piaskownica. Miło, że mu się chciało:)

My już po weselu, nogi mnie bolą od tańczenia. Nie obyło się bez przygód. Pół godziny przed wyjściem,obudziłam moją córeczkę. Ścielę łóżko, a tam nożyczki, trochę się zdziwiłam. Zaczynam ją ubierać, chcę uczesać i patrzę a ona obcięła sobie włosy trochę poniżej uszu po obu stronach. W pokoju znalazłam pokaźny błąd pukiel błąd włosków. Pytam dlaczego to zrobiła a ona, że chciała pięknie wyglądać na ślubie wujka:baffled:. Paranoja... Wesele odbyło się w oranżerii bardzo klimatycznej restauracji. Naprawdę super zaaranżowane miejsce. Najbardziej podobały mi się stoły, okrągłe, na bazie szpuli od drutu, pomalowanej na biało i przykrytej stylową koronką, na to gruba tafla szkła. Naprawdę super!
Wróciliśmy po 12, Popi stwierdziła, że super się bawiła i szkoda, że wyszliśmy. Myślałam, że szybciej padną, a oni ładnie zjedli, super się bawili i dużo tańczyli... Udany wypad. Maluszek prawie wogle nie ujawniał się, w nocy za to harcował na całego:-) :)

reklama
Do góry