reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Betina trzymam kciuki za połówkowe. O ktorej masz? Pisz po wizycie:)
Yoan do 7 niedaleko to szybko ci zleci a ja mam 19 to co dopiero mam powiedziec :)
Ja juz w domu niestety weekend dobiega końca a było super.
Piszcie co u was. I słuchać Bridget jones i nie smucić mi sie tam po domach bo mozna zwariować!

reklama
A my znów byliśmy na basenie odkrytym. Po 16 rodzic z dzieckiem wchodzi za free - oto jak miasto dba o socjal :D a basen całkiem fajny, brodzik ze zjeżdżalnią dla dzieci, huśtawki, piaskownica, trampolina, dużo cienia.

@kamisia1101 zazdroszczę morza :)

@aniay zdrówka!

@yoan.m @HappyBabyMama @Marcje gdzie się urlopujecie? :)

Mąż pojechał, Adaś pewnie jutro znów go będzie szukał przez cały poranek :( na szczęście może wróci już w środę, bo myśli nad zmianą trybu kursu na zaoczny. Wtedy pewnie szybciej byśmy się przenieśli do Krakowa, co mnie cieszy :)

@Shaer dobrze, że postawiłaś się teściowej, no i niezłe zagranie z mężem:-p

@Lindia śliczna kocia czapa;)

@kolorowaMama fachowo wykonana piaskownica. Miło, że mu się chciało:)

My już po weselu, nogi mnie bolą od tańczenia. Nie obyło się bez przygód. Pół godziny przed wyjściem,obudziłam moją córeczkę. Ścielę łóżko, a tam nożyczki, trochę się zdziwiłam. Zaczynam ją ubierać, chcę uczesać i patrzę a ona obcięła sobie włosy trochę poniżej uszu po obu stronach. W pokoju znalazłam pokaźny błąd pukiel błąd włosków. Pytam dlaczego to zrobiła a ona, że chciała pięknie wyglądać na ślubie wujka:baffled:. Paranoja... Wesele odbyło się w oranżerii bardzo klimatycznej restauracji. Naprawdę super zaaranżowane miejsce. Najbardziej podobały mi się stoły, okrągłe, na bazie szpuli od drutu, pomalowanej na biało i przykrytej stylową koronką, na to gruba tafla szkła. Naprawdę super!
Wróciliśmy po 12, Popi stwierdziła, że super się bawiła i szkoda, że wyszliśmy. Myślałam, że szybciej padną, a oni ładnie zjedli, super się bawili i dużo tańczyli... Udany wypad. Maluszek prawie wogle nie ujawniał się, w nocy za to harcował na całego:-) :)

reklama
Do góry