reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Super dziewczyny, opalicie się ładnie na jesień :)

Któraś z Was kiedyś mnie pytała o pielęgnację skóry naczynkowej... nie pamiętam @ankamaz ? Znalazłam takie coś Link do: Substancje polecane przy cerze naczynkowej - Zrób Sobie Krem. To jest sklep z surowcami i półproduktami, ale zawsze można sobie coś wyszukać i np dodać do swojego kremu czy toniku. Hydrolatów można w ogóle używać jako toników. No i przy zakupie kosmetyków sugerować się składnikami :)

Apropos kosmetyków zaczęłam się bawić w olejowanie włosów przed myciem (co drugim) i powiem Wam że po 2 tygodniach widzę świetny efekt! Włosy mam mniej suche na końcach i się błyszczą jak nie wiem co :) koleżanka mnie ostatnio nawet pytała czy farbowałam :)
A no i ten żel lniany testowałam jako stylizator do fal i przeszedł moje oczekiwania. Jeśli któraś z Was chce podkreślić skręt fal, to polecam nałożyć ten żel na włosy po myciu (takie ociekające wodą) i je tak ugniatać ręcznikiem lub koszulką, a potem pozostawić do wyschnięcia. Robią się takie jakby lekkie sprężynki, które można delikatnie roztrzepać, pougniatać i wyglądają super! trochę się niestety rozprostowują, trzeba spryskać lakierem. Ale ogólnie żel nie wysusza tylko wręcz robię się takie mięciutkie :)

Dzień dobry,
Już prawie 8 a tu cisza? Gdzie nasze poranne ptaszki?
Dziewczyny napiszcie mi proszę czy macie coś sprawdzonego przeciw komarom. I oczywiscie dla ciążówek :)

Ostatnia edycja:
@Czoperka dzięki za pamięć, to ja pytałam. Zajrzałam, muszę dopisać do mojej listy co zrobię jak syn będzie w przedszkolu ;) Pierwsze miejsce na liście zajmuje mycie okien, drugie wywołanie zdjęć ;)

Wieści od Truskaweczki bardzo mną wstrząsnęły , a jak jeszcze później czytałam , że niech się nie martwi,bo to się zdarza w takich tygodniach, że się zdarzyło jeszcze komuś i komuś ..

Miłego dnia dziewczyny :) w czwartek wizyta, chyba @kolorowaMama też masz wtedy, co ? Odliczamy razem ;)

Cześć .
Ja już po badaniach w laboratorium. Mimo tłumu zalatwilam spr w 5 minut. Bo mnie puścili w kolejce.
Zazdraszczam wyjazdów wakacyjnych a już najbardziej tej Chorwacji. Bawcie się dobrze i odpoczywajcie.
Za dzisiejsze wizyty 3mam kciukasy. Do swojej już odliczam godziny -środa 13.10..
Miłego dnia idę na śniadanko

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry,
Już prawie 8 a tu cisza? Gdzie nasze poranne ptaszki?
Dziewczyny napiszcie mi proszę czy macie coś sprawdzonego przeciw komarom. I oczywiscie dla ciążówek :)
Myślę że najlepiej cos naturalnego lub poprostu ich uniknąć niestety w ciazy nie ma 100% środka. Jeśli to taras to u mnie działają świece przeciwpożarowe ale ogólnie ja unikam uciekam do domu jak mają źer i po godzinie wracam.

reklama
Witajcie ja dziś już troszkę lepiej wczoraj chyba przesadziłam z aktywnością cały dzień w kuchni i rower i wieczorem kiepsko się czułam brzuch mnie bolało i krzyż. Dziś już lepiej obiad z zamrażarki i odpoczywam.

Do góry