reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@betina79 kciuki za połówkowe.

Weekend się kończy. Upały jednak trochę męczące, choć tak 23 stopnie mogłyby się utrzymać trochę. W sumie pogoda w te wakacje nie rozpieszczała
Wczoraj udało mi się odkurzyć piętro i pomyć podłogi. Ale powiem szczerze, męczy mnie to i co chwila muszę odpoczywać no i brzuch pobolewa. Dzisiaj wyrwaliśmy się na obiad do rodziców. Wieczorkiem zaliczyliśmy z młodym krótki spacer, bo myślałam, że dom rozniesie...

Miłego wieczoru

Czesc dziewczyny, mnie dzis dopadlo jakieś chorobsko, zatkany nos I serducho cos wali jak oszalale. Nie wiem albo czymś się strułam albo jelitówka też doszła.

Jeszcze jutro wolne a we wtorek do pracy. Na szczęście w środę już połówkowe.

Hej kobitki,dzis taki upał ze myślałam że padne.z drugiej strony to ostatnie dni lata i trzeba się nacieszyć słońcem póki jest:)
Ja dziś z rodzinka pół dnia spedzilam w większym gronie i bardzo miło było.
A jutro poniedziałek i do pracy mi się nie chce iść.
Dziewczyny nie wariujcie i nie denerwujcie się bo niestety ale nawet jak dbamy o siebie nie wiadomo jak zawsze coś może się zdarzyć.Zdarza się nawet w 30 tygodniu a może odpukać w trakcie porodu,póki nie mamy na to wpływu to prośmy los o zdrowe dzieci i tyle. Nie denerwować mi się tam po domach:realmad:

Czesc dziewczyny!;)
Ja wróciłam z wypadu z koleżankami. Powiem Wam,ze świetna sprawa spędzić czas na odludziu z przyjaciółkami, jeszcze pogoda dopisała i wczoraj na płazy pokazałyśmy sobie [emoji295]️

Dzis powrót do domku, ale miała lenia i nic mi sie nie chciało, wiec leniuchowalam. Byliśmy wlasnie na spacerki krótkim żeby troche sie poruszać a zaraz kąpiel i spac, bo jutro do pracy... Tak juz mi sie nie chce pracować...:/

Na szczęście 9 września wyruszamy na urlop[emoji5]

@Betina, powodzenia jutro na badaniach, daj koniecznie znac co jak.

Miłego wieczorku!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry