reklama
mily weekend sie koczy powoli, ciacho sie udalo, mlody wybawiony.
jutro polowkowe!
MiMeMi
Fanka BB :)
@betina79 kciuki za połówkowe.
Weekend się kończy. Upały jednak trochę męczące, choć tak 23 stopnie mogłyby się utrzymać trochę. W sumie pogoda w te wakacje nie rozpieszczała
Wczoraj udało mi się odkurzyć piętro i pomyć podłogi. Ale powiem szczerze, męczy mnie to i co chwila muszę odpoczywać no i brzuch pobolewa. Dzisiaj wyrwaliśmy się na obiad do rodziców. Wieczorkiem zaliczyliśmy z młodym krótki spacer, bo myślałam, że dom rozniesie...
Miłego wieczoru
Weekend się kończy. Upały jednak trochę męczące, choć tak 23 stopnie mogłyby się utrzymać trochę. W sumie pogoda w te wakacje nie rozpieszczała
Wczoraj udało mi się odkurzyć piętro i pomyć podłogi. Ale powiem szczerze, męczy mnie to i co chwila muszę odpoczywać no i brzuch pobolewa. Dzisiaj wyrwaliśmy się na obiad do rodziców. Wieczorkiem zaliczyliśmy z młodym krótki spacer, bo myślałam, że dom rozniesie...
Miłego wieczoru
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Czesc dziewczyny, mnie dzis dopadlo jakieś chorobsko, zatkany nos I serducho cos wali jak oszalale. Nie wiem albo czymś się strułam albo jelitówka też doszła.
Jeszcze jutro wolne a we wtorek do pracy. Na szczęście w środę już połówkowe.
Jeszcze jutro wolne a we wtorek do pracy. Na szczęście w środę już połówkowe.
Bridget Jones
Hej kobitki,dzis taki upał ze myślałam że padne.z drugiej strony to ostatnie dni lata i trzeba się nacieszyć słońcem póki jest
Ja dziś z rodzinka pół dnia spedzilam w większym gronie i bardzo miło było.
A jutro poniedziałek i do pracy mi się nie chce iść.
Dziewczyny nie wariujcie i nie denerwujcie się bo niestety ale nawet jak dbamy o siebie nie wiadomo jak zawsze coś może się zdarzyć.Zdarza się nawet w 30 tygodniu a może odpukać w trakcie porodu,póki nie mamy na to wpływu to prośmy los o zdrowe dzieci i tyle. Nie denerwować mi się tam po domach
Ja dziś z rodzinka pół dnia spedzilam w większym gronie i bardzo miło było.
A jutro poniedziałek i do pracy mi się nie chce iść.
Dziewczyny nie wariujcie i nie denerwujcie się bo niestety ale nawet jak dbamy o siebie nie wiadomo jak zawsze coś może się zdarzyć.Zdarza się nawet w 30 tygodniu a może odpukać w trakcie porodu,póki nie mamy na to wpływu to prośmy los o zdrowe dzieci i tyle. Nie denerwować mi się tam po domach
Marcje
Czesc dziewczyny!
Ja wróciłam z wypadu z koleżankami. Powiem Wam,ze świetna sprawa spędzić czas na odludziu z przyjaciółkami, jeszcze pogoda dopisała i wczoraj na płazy pokazałyśmy sobie [emoji295]️
Dzis powrót do domku, ale miała lenia i nic mi sie nie chciało, wiec leniuchowalam. Byliśmy wlasnie na spacerki krótkim żeby troche sie poruszać a zaraz kąpiel i spac, bo jutro do pracy... Tak juz mi sie nie chce pracować...:/
Na szczęście 9 września wyruszamy na urlop[emoji5]
@Betina, powodzenia jutro na badaniach, daj koniecznie znac co jak.
Miłego wieczorku!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wróciłam z wypadu z koleżankami. Powiem Wam,ze świetna sprawa spędzić czas na odludziu z przyjaciółkami, jeszcze pogoda dopisała i wczoraj na płazy pokazałyśmy sobie [emoji295]️
Dzis powrót do domku, ale miała lenia i nic mi sie nie chciało, wiec leniuchowalam. Byliśmy wlasnie na spacerki krótkim żeby troche sie poruszać a zaraz kąpiel i spac, bo jutro do pracy... Tak juz mi sie nie chce pracować...:/
Na szczęście 9 września wyruszamy na urlop[emoji5]
@Betina, powodzenia jutro na badaniach, daj koniecznie znac co jak.
Miłego wieczorku!
reklama
Marcje
Muszę wam się pochwalić moją pierwszą robótką dla dzidzi. Nie mam zbytniej wprawy, więc daleko jej do ideału, ale od czegoś trzeba zacząć
Zobacz załącznik 770043 Zobacz załącznik 770044
Prześliczna czapeczka! Super robota![emoji122][emoji122]