reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@betina79 kciuki za połówkowe.

Weekend się kończy. Upały jednak trochę męczące, choć tak 23 stopnie mogłyby się utrzymać trochę. W sumie pogoda w te wakacje nie rozpieszczała
Wczoraj udało mi się odkurzyć piętro i pomyć podłogi. Ale powiem szczerze, męczy mnie to i co chwila muszę odpoczywać no i brzuch pobolewa. Dzisiaj wyrwaliśmy się na obiad do rodziców. Wieczorkiem zaliczyliśmy z młodym krótki spacer, bo myślałam, że dom rozniesie...

Miłego wieczoru

Czesc dziewczyny, mnie dzis dopadlo jakieś chorobsko, zatkany nos I serducho cos wali jak oszalale. Nie wiem albo czymś się strułam albo jelitówka też doszła.

Jeszcze jutro wolne a we wtorek do pracy. Na szczęście w środę już połówkowe.

Hej kobitki,dzis taki upał ze myślałam że padne.z drugiej strony to ostatnie dni lata i trzeba się nacieszyć słońcem póki jest:)
Ja dziś z rodzinka pół dnia spedzilam w większym gronie i bardzo miło było.
A jutro poniedziałek i do pracy mi się nie chce iść.
Dziewczyny nie wariujcie i nie denerwujcie się bo niestety ale nawet jak dbamy o siebie nie wiadomo jak zawsze coś może się zdarzyć.Zdarza się nawet w 30 tygodniu a może odpukać w trakcie porodu,póki nie mamy na to wpływu to prośmy los o zdrowe dzieci i tyle. Nie denerwować mi się tam po domach:realmad:

Czesc dziewczyny!;)
Ja wróciłam z wypadu z koleżankami. Powiem Wam,ze świetna sprawa spędzić czas na odludziu z przyjaciółkami, jeszcze pogoda dopisała i wczoraj na płazy pokazałyśmy sobie [emoji295]️

Dzis powrót do domku, ale miała lenia i nic mi sie nie chciało, wiec leniuchowalam. Byliśmy wlasnie na spacerki krótkim żeby troche sie poruszać a zaraz kąpiel i spac, bo jutro do pracy... Tak juz mi sie nie chce pracować...:/

Na szczęście 9 września wyruszamy na urlop[emoji5]

@Betina, powodzenia jutro na badaniach, daj koniecznie znac co jak.

Miłego wieczorku!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry