reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam się przy wieczornej pokrzywie :D ostatnio się raczę ziółkami na wieczór. Adaśko śpi, mąż daleko więc robię sobie mini spa :cool2:

Z eksami nie mam doświadczeń. Trudny temat. Najlepiej chyba sobie nie wchodzić w drogę, ale często jest to niemożliwe.

Bridget u mnie małe miasteczko to i w Lidlu na następny dzień coś zostaje ;)

Happy, żebyś nam tu nie urodziła od tych porządków :D ja dziś ograniczyłam się tylko do wysprzątania łazienki i zrobienia prania ;) a z chipsami miewam podobnie :D

Gato, o kremach na przebarwienia nie słyszałam. Ale jak dziewczyny piszą, ponoć po porodzie przebarwienia schodzą.

Kolorowa, u mnie +3,5 kg.

reklama
Gato
Sok z cytryny ma wlasciwosci wybielajace i zdaje sie ze ten z ogorka tez. Mi na przebarwienia po tradziku pomogl Skinoren (generalnie to masc na tradzik ale cudownie rozjasnia przebarwienia) Cena 40 zl w aptece. Ale jest naprawde swietna
Slady po oparzeniach tez tym wymazalam i pomoglo bo mialam cimniejsze takie smugi

My czekamy zawsze,aż Młody zaśnie,żeby sobie popcorn uprazyc ;-)
Strasznie swędzi mnie brzuch, a drapac się nie wolno,bo zaraz mi brzuch twardnieje...
Marlena,poszukaj na spokojnie ogłoszeń z wynajmem mieszkań... My znaleźliśmy szybko,jak dostaliśmy wymowienie. Właśnie w Katowicach i to nie za wszystkie pieniądze. Szkoda,że akurat w wakacje Wam wypowiedzieli, bo studenci teraz też szukaja...
Powodzenia :-)

reklama
Odnośnie terminu. U mnie lek zawsze wykręca na ich kółku. I ostatnia @ miałam 11.04. Z kalkulatorów wylicza mi 16.01 a lekarka podała mi termin 18.01. Ale ona jakoś ostatnim razem też dodała 2 dni .... a wody zaczęły się sączyć w terminie ;-)
Z usg 1 trym wychodzi 15.01
Mam identycznie [emoji2] tyle ze z usg wyszło 11.01. A reszta wszystko tak samo [emoji6]

Do góry