reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@marlena:) współczuję weekendu. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i może fajniejsze mieszkanie znajdziecie. A ex pozostaje ex, więc olej ją.

@kolorowaMama mi się wydaje, że moja macica pod pępkiem się kończy. Jak się stawia to dokładnie czuję ją pod skórą.

@julia0903 trochę Ciebie rozumiem. Ja nie muszę leżeć, ale dużo rzeczy muszę odpuszczać bo mi energia spada, jak na przykład po wczorajszym spacerze. Wiele bym rzeczy w domu zdobiła a nie udaje mi się i tez mnie to dołuje. I jeszcze urlop mi się skończył. Chociaż miło było w biurze ;-)

Hmm i zapomniałam czy miałam coś jeszcze napisać.

Miłego wieczoru

reklama
Julia rozumiem Cie ale próbuje zartowac i pocieszac Cie żebys nie byla smutna :) Tez bym nie cciała leżeć. ja jak czasem jestem chora i leżę w łóżku to mam poczucie że marnuje zycie. Ale eż jak się leży dla bobasa to też inaczej. Nic nie poradzisz. Zaopatrz sie w romansidła na dvd i ksiązki i jakos zleci :)

HappyBabyMama ja lezakoeac juz bede zmuszona do konca ciazy...troche mnie to doluje...ja wiem ze to dla mojego synka ale wiecie nagle z osoby niezaleznej stalam sie zalezna od wszystkiego...ehhh
Mam nadzieje ze ten czas bedzie laskawy i nic zlego sie juz nie wydarzy...
ja też leżałam w pierwszej ciąży i myślałam że jajo zniose ale teraz z synem nie wiem jak to organizacyjnie by wyszło dobrze ze Ty masz taką pomoc.mi wszyscy mówili zobaczysz będziesz tęsknić do tego leżenia a ja ze w życiu. no i zatesknilam szybko po porodzie ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Uffff, nadrobiłam ;)
@ankamaz rzeczywiście jakaś paranoja z tym pup, żeby oni tak oferowali pracę jak rozliczają ludzi z ich czasu:crazy: Weź l4 jak radzą dziewczyny.
@LoLaaa mam nadzieję, że do wizyty będzie wszystko ok. Najważniejsze, że lekarka trzyma rękę na pulsie.
@marlena współczuję niełatwej sytuacji, ale na pewno wszystko dobrze się poukłada. Możliwe, że wyjdzie na lepsze. Postaraj się myśleć pozytywnie, smutki i nerwy nie służą ani Tobie, ani maleństwu.

Dziewczyny macie jakieś sposoby albo sprawdzony krem na przebarwienia, taki, który można stosować w ciąży. Bardzo brzydkie plamy mi wyskoczyły pomimo stosowania kremu z filtrem. Najgorsza jest plama nad ustami, wyglądam jak kobieta z wąsem:szok:

HappyBabyMama dzieki;) dzis cos gorsze popoludnie mialam...ale juz lepiej;)

Martyna no tak zawsze jest ze xhce sie tego czego sie w danej chwili niema[emoji4]

Uffff, nadrobiłam ;)
@ankamaz rzeczywiście jakaś paranoja z tym pup, żeby oni tak oferowali pracę jak rozliczają ludzi z ich czasu:crazy: Weź l4 jak radzą dziewczyny.
@LoLaaa mam nadzieję, że do wizyty będzie wszystko ok. Najważniejsze, że lekarka trzyma rękę na pulsie.
@marlena współczuję niełatwej sytuacji, ale na pewno wszystko dobrze się poukłada. Możliwe, że wyjdzie na lepsze. Postaraj się myśleć pozytywnie, smutki i nerwy nie służą ani Tobie, ani maleństwu.

Dziewczyny macie jakieś sposoby albo sprawdzony krem na przebarwienia, taki, który można stosować w ciąży. Bardzo brzydkie plamy mi wyskoczyły pomimo stosowania kremu z filtrem. Najgorsza jest plama nad ustami, wyglądam jak kobieta z wąsem:szok:
l

Po ciazy powinna zniknac, o ile wiem w ciazy przebarwienia to norma.:(

A ja dziś znowu zaliczyłam wymioty, po dluuugim okresie spokoju.
Szczerze Nienawidze tego. Jestesmy u babci mojego Adama na kilka dni, I tak mysle ze to stres. Jest sympatyczna ale wymagajaca.

Jeszcze podpowiem tym, ktore lubia ogladac duzo filmow i seriali, a nie chca sciagac piratow. Wystarczy sciagnac kodi ( kodiwpigulce.pl) i cieszyc sie ogladaniem, najnowsze sezony seriali i filmy, polecam.

Jak sie okazuje mam tyle ubranek i po synu i od kolzanek, ze nie wiem gdzie ja to pochowam.
Dzis zrobilam powazny zakup, wanienko przewijak mummy love.

Jeszcze podpowiem tym, ktore lubia ogladac duzo filmow i seriali, a nie chca sciagac piratow. Wystarczy sciagnac kodi ( kodiwpigulce.pl) i cieszyc sie ogladaniem, najnowsze sezony seriali i filmy, polecam.

Jak sie okazuje mam tyle ubranek i po synu i od kolzanek, ze nie wiem gdzie ja to pochowam.
Dzis zrobilam powazny zakup, wanienko przewijak mummy love.
wrzuc fote:)

reklama
@julia0903 kochana rozumiem Cie doskonale ale za to poświęcenie czeka piękna nagroda :)

@MiMeMi dokładnie mam to samo nie wyczuwam jej normalnie mimo, ze jestem chudzielec ale jak die stawia to az widac dokąd sięga :)

@gato ja mam na brzuchu i z tego co mowila mi położna zbledną po porodzie a krem nic nie da, ale moze w pl maja inne zdanie tu wszystko jest dziwne :p

@aniay współczuje wymiotów :(

Ja dzis mam deszcze cały dzien dziwnie sie czuje. Jutro dzwonię po wyniki takze trzymacie kciukasy zeby tym razem przyplątało mi sie cos lajtowego :p

Jak wasza waga? U mnie w miejscu +3kg \ czasami 4 wychodzą ale to chyba przez rzadkie wizyty w toalecie [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry