reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@marlena:) współczuję weekendu. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i może fajniejsze mieszkanie znajdziecie. A ex pozostaje ex, więc olej ją.

@kolorowaMama mi się wydaje, że moja macica pod pępkiem się kończy. Jak się stawia to dokładnie czuję ją pod skórą.

@julia0903 trochę Ciebie rozumiem. Ja nie muszę leżeć, ale dużo rzeczy muszę odpuszczać bo mi energia spada, jak na przykład po wczorajszym spacerze. Wiele bym rzeczy w domu zdobiła a nie udaje mi się i tez mnie to dołuje. I jeszcze urlop mi się skończył. Chociaż miło było w biurze ;-)

Hmm i zapomniałam czy miałam coś jeszcze napisać.

Miłego wieczoru

reklama
Julia rozumiem Cie ale próbuje zartowac i pocieszac Cie żebys nie byla smutna :) Tez bym nie cciała leżeć. ja jak czasem jestem chora i leżę w łóżku to mam poczucie że marnuje zycie. Ale eż jak się leży dla bobasa to też inaczej. Nic nie poradzisz. Zaopatrz sie w romansidła na dvd i ksiązki i jakos zleci :)

HappyBabyMama ja lezakoeac juz bede zmuszona do konca ciazy...troche mnie to doluje...ja wiem ze to dla mojego synka ale wiecie nagle z osoby niezaleznej stalam sie zalezna od wszystkiego...ehhh
Mam nadzieje ze ten czas bedzie laskawy i nic zlego sie juz nie wydarzy...
ja też leżałam w pierwszej ciąży i myślałam że jajo zniose ale teraz z synem nie wiem jak to organizacyjnie by wyszło dobrze ze Ty masz taką pomoc.mi wszyscy mówili zobaczysz będziesz tęsknić do tego leżenia a ja ze w życiu. no i zatesknilam szybko po porodzie ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Uffff, nadrobiłam ;)
@ankamaz rzeczywiście jakaś paranoja z tym pup, żeby oni tak oferowali pracę jak rozliczają ludzi z ich czasu:crazy: Weź l4 jak radzą dziewczyny.
@LoLaaa mam nadzieję, że do wizyty będzie wszystko ok. Najważniejsze, że lekarka trzyma rękę na pulsie.
@marlena współczuję niełatwej sytuacji, ale na pewno wszystko dobrze się poukłada. Możliwe, że wyjdzie na lepsze. Postaraj się myśleć pozytywnie, smutki i nerwy nie służą ani Tobie, ani maleństwu.

Dziewczyny macie jakieś sposoby albo sprawdzony krem na przebarwienia, taki, który można stosować w ciąży. Bardzo brzydkie plamy mi wyskoczyły pomimo stosowania kremu z filtrem. Najgorsza jest plama nad ustami, wyglądam jak kobieta z wąsem:szok:

HappyBabyMama dzieki;) dzis cos gorsze popoludnie mialam...ale juz lepiej;)

Martyna no tak zawsze jest ze xhce sie tego czego sie w danej chwili niema[emoji4]

Uffff, nadrobiłam ;)
@ankamaz rzeczywiście jakaś paranoja z tym pup, żeby oni tak oferowali pracę jak rozliczają ludzi z ich czasu:crazy: Weź l4 jak radzą dziewczyny.
@LoLaaa mam nadzieję, że do wizyty będzie wszystko ok. Najważniejsze, że lekarka trzyma rękę na pulsie.
@marlena współczuję niełatwej sytuacji, ale na pewno wszystko dobrze się poukłada. Możliwe, że wyjdzie na lepsze. Postaraj się myśleć pozytywnie, smutki i nerwy nie służą ani Tobie, ani maleństwu.

Dziewczyny macie jakieś sposoby albo sprawdzony krem na przebarwienia, taki, który można stosować w ciąży. Bardzo brzydkie plamy mi wyskoczyły pomimo stosowania kremu z filtrem. Najgorsza jest plama nad ustami, wyglądam jak kobieta z wąsem:szok:
l

Po ciazy powinna zniknac, o ile wiem w ciazy przebarwienia to norma.:(

A ja dziś znowu zaliczyłam wymioty, po dluuugim okresie spokoju.
Szczerze Nienawidze tego. Jestesmy u babci mojego Adama na kilka dni, I tak mysle ze to stres. Jest sympatyczna ale wymagajaca.

Jeszcze podpowiem tym, ktore lubia ogladac duzo filmow i seriali, a nie chca sciagac piratow. Wystarczy sciagnac kodi ( kodiwpigulce.pl) i cieszyc sie ogladaniem, najnowsze sezony seriali i filmy, polecam.

Jak sie okazuje mam tyle ubranek i po synu i od kolzanek, ze nie wiem gdzie ja to pochowam.
Dzis zrobilam powazny zakup, wanienko przewijak mummy love.

Jeszcze podpowiem tym, ktore lubia ogladac duzo filmow i seriali, a nie chca sciagac piratow. Wystarczy sciagnac kodi ( kodiwpigulce.pl) i cieszyc sie ogladaniem, najnowsze sezony seriali i filmy, polecam.

Jak sie okazuje mam tyle ubranek i po synu i od kolzanek, ze nie wiem gdzie ja to pochowam.
Dzis zrobilam powazny zakup, wanienko przewijak mummy love.
wrzuc fote:)

reklama
@julia0903 kochana rozumiem Cie doskonale ale za to poświęcenie czeka piękna nagroda :)

@MiMeMi dokładnie mam to samo nie wyczuwam jej normalnie mimo, ze jestem chudzielec ale jak die stawia to az widac dokąd sięga :)

@gato ja mam na brzuchu i z tego co mowila mi położna zbledną po porodzie a krem nic nie da, ale moze w pl maja inne zdanie tu wszystko jest dziwne :p

@aniay współczuje wymiotów :(

Ja dzis mam deszcze cały dzien dziwnie sie czuje. Jutro dzwonię po wyniki takze trzymacie kciukasy zeby tym razem przyplątało mi sie cos lajtowego :p

Jak wasza waga? U mnie w miejscu +3kg \ czasami 4 wychodzą ale to chyba przez rzadkie wizyty w toalecie [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry