reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Danutka24 brzuch swędzi bo się rozciąga. Smaruj go czymś tłustym. Ja smaruję masłem z bodyshopu, oliwki nie mogę, bo wtedy swędzi bardziej.

@kolorowaMama ja mam 2,5 kg na plusie i lekarz cmoka, z drugiej strony scenariusz w moim przypadku przebiegał podobnie w poprzednich ciążach, więc się nie przejmuje. Trzymam kciuki za wyniki:)

U mnie czwórka zadokowana, noc spokojna, sytuacja w miarę opanowana. Po pracy M jedziemy wszyscy na działeczkę. Dzieci już nie mogą się doczekać a ja mam ręce pełne roboty.

Miłego dnia dziewczyny

Ja tez właśnie szukam fajnej pojemnej komody na której zmieści sie przewijak i wygodnego fotela do karmienia, ale nie duzego gabarytowo. I nie mogę znaleść nic fajnego.
Ja sobie wymyslilam taka komode bo nie mam polek dla dziecka na rzeczy. A tak to zawsze cos tam wsadze i bedzie pod reka.

Jak mnie wkurza to mieszkanie tutaj juz rano musialam sie poklocic o jakis glupi zamek do drzwi. Szkoda slow.
Dzis znow mam dzien lenia nic mi sie nie chce. A tu trzeba tyle zrobic.

@Danutka24 brzuch swędzi bo się rozciąga. Smaruj go czymś tłustym. Ja smaruję masłem z bodyshopu, oliwki nie mogę, bo wtedy swędzi bardziej.

@kolorowaMama ja mam 2,5 kg na plusie i lekarz cmoka, z drugiej strony scenariusz w moim przypadku przebiegał podobnie w poprzednich ciążach, więc się nie przejmuje. Trzymam kciuki za wyniki:)

U mnie czwórka zadokowana, noc spokojna, sytuacja w miarę opanowana. Po pracy M jedziemy wszyscy na działeczkę. Dzieci już nie mogą się doczekać a ja mam ręce pełne roboty.

Miłego dnia dziewczyny
Też mam masło aż bodyshopu, kokosowe. Muszę przetestować na sobie. Smarowalam do tej pory oliwą,ale może przestałam ją tolerować. Świąd jest taki wkurzający... Zaczęłam pić wapno. Na pewno nie zaszkodzi.
Przy pepku bardzo mi się rozciagnela, aż pępek wysadzilo ;-) zobaczymy, czy siatka chirurgiczna powyżej pępka mi wytrzyma,gin jest sama ciekawa. Zobaczymy.

Ja tez właśnie szukam fajnej pojemnej komody na której zmieści sie przewijak i wygodnego fotela do karmienia, ale nie duzego gabarytowo. I nie mogę znaleść nic fajnego.

My kupujemy to w kolorze bialym
Link do: STUVA Changing table with 4 drawers, white, pink - 90x79x102 cm - IKEA
Pozniej dziala jako stolik a przewijak zmiesci sie w poprzek. No i jak cos mozna wymontowac gore I zamontowac zwykle polki.
Chociaz z oliwia przezylam calkiem bez przewijaka, wszystko robiłam na luzku wiec wciaz sie jeszcze zastanawiam czy jest sens wydawac kase.

Hej dziewczyny!

Ja wczoraj miałam dzień z koleżankami, bo przyjaciółka przyjechała z Anglii na kilka dni, fajnie wyrwać sie z domku na pogaduchy [emoji5] ja wlasnie po pobraniu krwi i oddaniu moczu, czekam na wyniki a w czwartek usg i już nie moge sie doczekać... W ogole jakaś senność mnie dzis ogarnia..

Miłego dnia [emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam przewijak na łóżeczku i było mi bardzp wygodnie. Nie wyobrażam sobie natomiast przebierania dziecka np na łóżku. Gdy przebierałam tak synka to myślałam, że później się nie wyprostuję, zwłaszcza na samym początku po porodzie :/

reklama
Ja też miałam przewijak na łóżeczku i sobie chwaliłam, za długo nie posłużył, ale przez pierwsze miesiące to na nim przebierałam zazwyczaj, ubierałam na podwórko i wanienkę kładliśmy jak kąpaliśmy

Do góry