reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam się przy wieczornej pokrzywie :D ostatnio się raczę ziółkami na wieczór. Adaśko śpi, mąż daleko więc robię sobie mini spa :cool2:

Z eksami nie mam doświadczeń. Trudny temat. Najlepiej chyba sobie nie wchodzić w drogę, ale często jest to niemożliwe.

Bridget u mnie małe miasteczko to i w Lidlu na następny dzień coś zostaje ;)

Happy, żebyś nam tu nie urodziła od tych porządków :D ja dziś ograniczyłam się tylko do wysprzątania łazienki i zrobienia prania ;) a z chipsami miewam podobnie :D

Gato, o kremach na przebarwienia nie słyszałam. Ale jak dziewczyny piszą, ponoć po porodzie przebarwienia schodzą.

Kolorowa, u mnie +3,5 kg.

reklama
Gato
Sok z cytryny ma wlasciwosci wybielajace i zdaje sie ze ten z ogorka tez. Mi na przebarwienia po tradziku pomogl Skinoren (generalnie to masc na tradzik ale cudownie rozjasnia przebarwienia) Cena 40 zl w aptece. Ale jest naprawde swietna
Slady po oparzeniach tez tym wymazalam i pomoglo bo mialam cimniejsze takie smugi

My czekamy zawsze,aż Młody zaśnie,żeby sobie popcorn uprazyc ;-)
Strasznie swędzi mnie brzuch, a drapac się nie wolno,bo zaraz mi brzuch twardnieje...
Marlena,poszukaj na spokojnie ogłoszeń z wynajmem mieszkań... My znaleźliśmy szybko,jak dostaliśmy wymowienie. Właśnie w Katowicach i to nie za wszystkie pieniądze. Szkoda,że akurat w wakacje Wam wypowiedzieli, bo studenci teraz też szukaja...
Powodzenia :-)

reklama
Odnośnie terminu. U mnie lek zawsze wykręca na ich kółku. I ostatnia @ miałam 11.04. Z kalkulatorów wylicza mi 16.01 a lekarka podała mi termin 18.01. Ale ona jakoś ostatnim razem też dodała 2 dni .... a wody zaczęły się sączyć w terminie ;-)
Z usg 1 trym wychodzi 15.01
Mam identycznie [emoji2] tyle ze z usg wyszło 11.01. A reszta wszystko tak samo [emoji6]

Do góry