reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Anulka gratuleje chlopca I Ciesze sie z pozytywnych wynikow.

Ja ze spaniem niezle tylko musze cos przegryzc ze dwa razy zeby zoladek mnie od rana nie buntowal. Mdlosci wciaz mecza wiec wiem co czujesz Shaer, Lacze sie w bólu. Dzis w nocy mnoe obudzily I wszystko sie cofalo. Bleah.
Dzidzi sie odezwalo wczoraj wieczorem na chwilke.hura. Zycze przyjemnego piatku.

Witam sie z rana :)

Ja od 2 w nocy walczyłam ze snem nie dosc, ze wstaje siku to jeszcze budzę sie bez powodu co chwile i nie moge zasnąć bo wszystko mnie drażni [emoji15][emoji15][emoji15][emoji849] tragedia !
Od wczoraj meczy mnie ból w samym dole brzucha - podobny do takie jak "zakwasy po brzuszkach" nie wiem ile to jeszcze bede musiała znosić ale nie podoba mi sie to [emoji12] na szczęście wstałam dzis oddychając normalnie takze jest progress [emoji16]

Ide dzis robic koleżance sałatkę gyrosa bo mowi, ze tak dobrej jak moja jeszcze nie jadła a w sobotę idziemy sie "bawic" na jej 30stke. W niedziele za to jedziemy do Preston bo moja maz wymyśla, ze moze zamiast Polski wyjedziemy w gore Anglii ;/ w ogóle mnie ten pomysł nie przekonuje ale obiecałam pojechać i zobaczyć jak tam jest. Pewnie bede mniej aktywna ale bede podczytywać cały czas [emoji8]

Udanego piątku życzę [emoji76]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana,
Ja akurat ostatnią noc przespałam (może ta kilkugodzinna wędrówka po zoo mnie wymęczyła). Ale przez poprzednie dni też budziłam się jak tylko syn się poruszył. I spałam razem z nim po 10 godzin. Nie wiem jak ja do pracy w poniedziałek wrócę......

Miłego dnia

Witam się i ja :) u nas pobudka standardowo o 7, synek nie należy do śpiochów niestety :/ ale ja jeszcze leniuchuje w łóżku bo synek pod opieką babci :D
W pierwszej ciąży nudności i wymioty męczyły mnie do połowy drugiego trymestru, nie mogłam właściwie nic jeść bo wszystko lądowało w kibelku. A teraz miałam nudności ale skończyły się razem z pierwszym trymestrem :) ale ogólnie to jakoś gorzej czuję się w tej ciąży

Anula świetne wieści! Widziałam ze wszystko będzie dobrze. Współczuję stresu ale teraz juz musi byc tylko lepiej [emoji171][emoji322][emoji322][emoji324]

HappyBaby a jaki masz poziom żelaza? Kiedy badalas? Ja tak mam, ze dość padnięta jestem po niczym.. Moja lekarka o to pytała, bo to są objawy niedokrwistości. Jesli dawno nie robiłaś, to ja bez względu na to czy lekarz kazał na wizytę czy nie -krew i mocz bym zrobiła. Z bobaskiem na pewno wszytko w porządku! Szkoda, ze taki dzionek przepadł.. Moze pomysł o czymś pysznym do jedzenia ?

Marquska rozśmieszył mnie Twój post z bananem, bo ja tak samo robię. Jak kładę sie i zasnąć nie mogę dłużej, to zaczynam robić się głodna. Wtedy zeby się nie rozbudzać jem po prostu banana, a mój narzeczony, który spi w łożku od wyjścia nie chce latać to kuchni wiec zawsze wieczorem kładzie dwa banany w rezerwie na stoliczku nocnym [emoji23] nigdy nie zjedliśmy tyle bananów, co w mojej ciąży ! A ile rzeczy z pożółkłych bananów mozna upichcić hihi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry