reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Anulka gratuleje chlopca I Ciesze sie z pozytywnych wynikow.

Ja ze spaniem niezle tylko musze cos przegryzc ze dwa razy zeby zoladek mnie od rana nie buntowal. Mdlosci wciaz mecza wiec wiem co czujesz Shaer, Lacze sie w bólu. Dzis w nocy mnoe obudzily I wszystko sie cofalo. Bleah.
Dzidzi sie odezwalo wczoraj wieczorem na chwilke.hura. Zycze przyjemnego piatku.

Witam sie z rana :)

Ja od 2 w nocy walczyłam ze snem nie dosc, ze wstaje siku to jeszcze budzę sie bez powodu co chwile i nie moge zasnąć bo wszystko mnie drażni [emoji15][emoji15][emoji15][emoji849] tragedia !
Od wczoraj meczy mnie ból w samym dole brzucha - podobny do takie jak "zakwasy po brzuszkach" nie wiem ile to jeszcze bede musiała znosić ale nie podoba mi sie to [emoji12] na szczęście wstałam dzis oddychając normalnie takze jest progress [emoji16]

Ide dzis robic koleżance sałatkę gyrosa bo mowi, ze tak dobrej jak moja jeszcze nie jadła a w sobotę idziemy sie "bawic" na jej 30stke. W niedziele za to jedziemy do Preston bo moja maz wymyśla, ze moze zamiast Polski wyjedziemy w gore Anglii ;/ w ogóle mnie ten pomysł nie przekonuje ale obiecałam pojechać i zobaczyć jak tam jest. Pewnie bede mniej aktywna ale bede podczytywać cały czas [emoji8]

Udanego piątku życzę [emoji76]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana,
Ja akurat ostatnią noc przespałam (może ta kilkugodzinna wędrówka po zoo mnie wymęczyła). Ale przez poprzednie dni też budziłam się jak tylko syn się poruszył. I spałam razem z nim po 10 godzin. Nie wiem jak ja do pracy w poniedziałek wrócę......

Miłego dnia

Witam się i ja :) u nas pobudka standardowo o 7, synek nie należy do śpiochów niestety :/ ale ja jeszcze leniuchuje w łóżku bo synek pod opieką babci :D
W pierwszej ciąży nudności i wymioty męczyły mnie do połowy drugiego trymestru, nie mogłam właściwie nic jeść bo wszystko lądowało w kibelku. A teraz miałam nudności ale skończyły się razem z pierwszym trymestrem :) ale ogólnie to jakoś gorzej czuję się w tej ciąży

Anula świetne wieści! Widziałam ze wszystko będzie dobrze. Współczuję stresu ale teraz juz musi byc tylko lepiej [emoji171][emoji322][emoji322][emoji324]

HappyBaby a jaki masz poziom żelaza? Kiedy badalas? Ja tak mam, ze dość padnięta jestem po niczym.. Moja lekarka o to pytała, bo to są objawy niedokrwistości. Jesli dawno nie robiłaś, to ja bez względu na to czy lekarz kazał na wizytę czy nie -krew i mocz bym zrobiła. Z bobaskiem na pewno wszytko w porządku! Szkoda, ze taki dzionek przepadł.. Moze pomysł o czymś pysznym do jedzenia ?

Marquska rozśmieszył mnie Twój post z bananem, bo ja tak samo robię. Jak kładę sie i zasnąć nie mogę dłużej, to zaczynam robić się głodna. Wtedy zeby się nie rozbudzać jem po prostu banana, a mój narzeczony, który spi w łożku od wyjścia nie chce latać to kuchni wiec zawsze wieczorem kładzie dwa banany w rezerwie na stoliczku nocnym [emoji23] nigdy nie zjedliśmy tyle bananów, co w mojej ciąży ! A ile rzeczy z pożółkłych bananów mozna upichcić hihi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry