reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Im wyzsze bhcg tym mflosci gorsze. Lepiej dla ciazy, gorzej dla matki. W pierwszej ciazy nie mialam takich mdlosci, ale byl ciagly stres czy nie poronie. Skrocenie szyjki, rozwarcie, moja arytmia, problem z nerkami itd to juz wole jak teraz - rzygusie na luzie
Dziewczyny, dziekuje Wam za kciuki i wsparcie... Nie wiem co bym bez Was zrobila... A co do mdlosci zwiazanych z beta hcg to przeciez ja mialam bardzo duzo przekroczone(dlatego robilam ta amnio), a wymiotowalam tylko raz w 6-sym tygodniu ciazy, a mdlosci mialam niewielkie i tylko na samym poczatku.... Wspolczuje Wam tych objawow, byly koszmarne...

Anula Bogu dzieki ze wszystko ok teraz kochana masz zakaz martwienia sie w dalszej ciazy tylko sie cieszyc.Tak te twoje wyniki przezywalam jakby byly moje. Co do wygodnego zycia to ja dopiero teraz bede miec rewolucjie ,moje panny juz od kiedy sa samodzielne 13 latka i 9 latka .No ale zycie nam napisalo nowy scenariusz i tzeba byc optymista jakos to bedzie. Matko a ja spac juz niemoge i glodna jestem.

Z tym spaniem to masakra
Ja tez jak sie dłużej mecze to głód mnie dopada i idę zjeść banana pomaga
Jakos wydaje mi sie ze lepiej usupiam, gdzies wyczytałam, ze banany pomagają na sen, wiec moze to moja podświadomość [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Miałam jechac z moim mężem do mojego rodzinnego miasta bo akurat ma tam dzis spotkanie i isc do fryzjera udało mi sie umowic i z koleżankami sie poumawialam miał byc fajny dzien ale niestety bobasowi sie nie chciało wiec uznał ze zabierze energię ze swojej mamy i wtedy bedzie miał lezycho cały dzien. No i zostałam w domu bo mi słabo i znowu dziwne uczucie w brzuchu. Jutro ide do lekarza co prawda mojej gin nie ma ale jest ten lekarz ktory robił mi genetyczne to pojde do niego. Sprawdze co ten bobas mnie tak meczy od kilku dni. No i włosy tez nie ufarbowane :( szkoda. A miał byc taki fajny dzien

Cześć dziewczyny. Miałam jechac z moim mężem do mojego rodzinnego miasta bo akurat ma tam dzis spotkanie i isc do fryzjera udało mi sie umowic i z koleżankami sie poumawialam miał byc fajny dzien ale niestety bobasowi sie nie chciało wiec uznał ze zabierze energię ze swojej mamy i wtedy bedzie miał lezycho cały dzien. No i zostałam w domu bo mi słabo i znowu dziwne uczucie w brzuchu. Jutro ide do lekarza co prawda mojej gin nie ma ale jest ten lekarz ktory robił mi genetyczne to pojde do niego. Sprawdze co ten bobas mnie tak meczy od kilku dni. No i włosy tez nie ufarbowane :( szkoda. A miał byc taki fajny dzien
To nie przeszly Ci te bóle?będzie dobrze może to poprostu następny "urok ciąży":(

reklama
Z tym spaniem to masakra
Ja tez jak sie dłużej mecze to głód mnie dopada i idę zjeść banana pomaga
Jakos wydaje mi sie ze lepiej usupiam, gdzies wyczytałam, ze banany pomagają na sen, wiec moze to moja podświadomość [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to w ogóle ostatnio ze spanie na bakier.budzę sie milion razy w nocy i o 6 jyz pobódka a w dzień chodzę jak zoombie:)

Do góry