reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Budze sie ok 5 rano. Codziennie...
Masakra.
Dzis niby ladna pogoda,a ja czuje jakby mnie ktos lopata w leb zdzielol. Boli mnie nawet jak sie nie ruszam. Rzyganska ciag dalszy. Meczy mnie tak, ze nie moge na nogach ustac, ani skonczyc...
Mysle czy wziac paracetamol, ale az boje sie go polknac...

Anula cudowne wiadomości . bardzo się ciesze i gratuluję kolejnego synusia
Wszystkim mamusia które wizytowały ostatnio serdecznie gratuluję zdrowych dzidziolkow.
Napisaliście tyle ze nie wiem jak się odnieść do tych postów . widzę sporo nowych dziewczyn -witajcie i zostancie.
U mnie ze snem tez kiepsko raz ze sikanie mnie męczy a dwa ze wybudza mnie aktywność mojego smyka. Kopiarki czuje juz od jakiegoś czasu ale takiej aktywności mlodego jak wczoraj jeszcze nie doświadczyłam. Mój mąż nie mógł się nadziwić, co więcej nie chciał się sexic dopóki młody szalał w brzuchu
Dziś zaczynamy remont wiec trzymajcie kciuki za mało bałaganu i efekt końcowy

Hej dziewczyny mam 2 pytania techniczne;) jak jest z rozmiarówka 5 10 15 macie jakieś doświadczenia?

Nie pamiętam rozmiarówki dla niemowlaków, ale jeśli chodzi o ubranka dla starszych szkrabów to w 5 10 15 są troszkę mniejsze niż w SMYKU, a największą rozmiarówkę to w ogóle ma Coccodrillo.

Matko dziewczyny uwierzycie ze ja nadal rzygam!
Zezarlam kolacje i nie donioslam nawet po schodach do lazienki. Gdyby nie to i brzuchol to nawet bym nie zauwazyla ze jestem "zaciazona"

Ja też rzygam :( i zawsze wieczorem jak zjem albo za dużo albo coś nowego. Ostatnio przestałam jeść kolację, ostatni posiłek ok. 17.00, a potem już tylko piję wodę albo sok. W poprzednich ciążach w ogóle nie było wymiotów, więc to dla mnie nowość.

Dziś zaczynamy remont wiec trzymajcie kciuki za mało bałaganu i efekt końcowy

Będę trzymać:) Kochana nic się nie martw, ja tydzień temu odnowiłam salon, malowałam korytarze i sama się zdziwiłam jak szybko poszło:) Nawet było mniej sprzątania niż myślałam. U Ciebie też tak będzie, zobaczysz:)

@Anula0000 Cieszę się, że wszystko w porządku:) Gratuluję synka!

Witam witam :)

Dzizass wspołczuje Wam dziewczyny rzygające :( No po prostu masakra, że tak długo Was trzyma :( Ja co prawda też czasami gorzej się poczuję, ale od razu coś przekąszę i jest o niebo lepiej. Generalnie teraz wszystko kręci się u mnie wokół jedzenia, przerwy nie mogą być zbyt długie, bo gorzej wtedy, więc jem przed wyjściem z domu i zawsze coś do torebki-jakiś prowiant-pakuję. A tak to energię odzyskałam i dalej robię generalne porządki w domu ;)

Fajnie, że już dziś piatek piątunio :)

@Anula0000 gratuluję super wyników…No to możemy się cieszyć :)))

@kolorowaMama baw się dobrze na dżamprezce :)

@kolorowaMama akurat do Preston jedziesz jak mnie w poblizu nie ma :(
;)
Nie znam miasta jako takiego bo glownie do centrum handlowego jezdze ale jakbyscie autostrada dalej pojechali to Lancaster jest przepiekne I Morecambe nad morzem. (mniej niz godzinka dluzej poza godzinami szczytu) chociaz do Morecambe przyjedz lepiej jak bede w domu to sie moglybysmy spotkac.
Podobno Blackpool fajny tylko brudny, a blizej was polecam zoo w Chester. Calodzienna wyprawa ale jest to jedno z piekniejszych zoo w jakim bylam. Polecam wziasc piknikowe jedzenie.

Kiki masz wizytę w pierwsza rocznice mojego slubu:) mam nadzieje ze taka data tobie tez przyniesie szcEscie jak mi rok temu ;) Jestesmy na tym samym etapie ciazy a ja zapisałam sie na połówkowe dopiero 19.09 i teraz musze dłuuugi czekać.
Idealka świetny pomysł z tym rogalem :) zabieram na pewno.

Ha 05. 09 to też moja rocznica ślubu- 8 z kolei;)

reklama
Happy
Nie sadze abym sie strula. Jem glownie w domu.Dzis mam apogeum. W tej ciazy mnie dlugo mdlilo i dkugo wymiotowalam. Ale zazwyczaj podeszlo,wyszlo i byl spokoj.Chwila moment jak wydmuchac nos i malenko tego bylo. Potem jajis czas byl spokoj iteraz od nowa.
Dzis wisze nad muszla i doslownie mnie szarpie. Nie moglam przestac. Do lozka ledwo doszlam i nie wyszlam jeszcze. Mam mroczki nawet jak leze i czuje jakbym miala za mala czaszke. Momentami mialam wrazenie jakbym odplywala

Do góry