reklama
To gratulacje!a który tydz.u Cuebie?Dopiero teraz dojechałam będzie chłopak...zdrowy jak rydz..większy o 2 tyg waży 202g
weronika87
Fanka BB :)
babyWOW
Cześć Dziewczyny [emoji6] a ja muszę się pochwalić. Dzisiaj zrobiłam pierwsze zakupy dla Gabrysi [emoji1] kupiłam jej sukienki na lato [emoji23] Bo kurcze taka promocja ze żal nie brać. Wejdzcie na sklep 5.10.15 i promocje do 80 % Jeszcze jakieś 10 h trwają. Gorzej jak się okaże że to Gabrys, bo potwierdzić ma płeć za tydzień [emoji2] hihi Gratuluję dziewczyny udanych wizyt [emoji8]
kolorowaMama
@ela2016 ja chyba nie bede sie szczepiła ciaze z Maja prowadziłam w pl nie szczepilam sie i chyba przy tym zostanę rozważam krztusiec ale grypa na pewno nje
@gato witaj
@Andziulkag81 witaj
@inka292 witaj
@danutka25 ja czuje poniżej pępka najcześciej
@julia0903 kochana bedzie dobrze :* najważniejsze, ze z dzidzia jest ok a reszta sie ulozy :*
@brzusio cudne wieści a z serduszkiem bedzie ok z cała pewnością ;*
@olivka85 super, ze z dzidzia okej a ten lekarz to dupek :/
@weronika87 gratuluje wizyty
Ale przybyło nowych styczniowek miło, ze nasze grono sie powiększa.
Prosiłam Was o mała produkcje ale tu sie nie da na jedno oko ale nadrobiłam [emoji16][emoji108]
U nas dzien minął super, Maja zadowolona, B szczęśliwy a ja wypoczęta
Martwi mnie bo dzis nie czuje ruchów ale moze zaraz jak sie położę to poczuje maluszka.
Buziam Was mocno i życzę spokojnej nocy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@gato witaj
@Andziulkag81 witaj
@inka292 witaj
@danutka25 ja czuje poniżej pępka najcześciej
@julia0903 kochana bedzie dobrze :* najważniejsze, ze z dzidzia jest ok a reszta sie ulozy :*
@brzusio cudne wieści a z serduszkiem bedzie ok z cała pewnością ;*
@olivka85 super, ze z dzidzia okej a ten lekarz to dupek :/
@weronika87 gratuluje wizyty
Ale przybyło nowych styczniowek miło, ze nasze grono sie powiększa.
Prosiłam Was o mała produkcje ale tu sie nie da na jedno oko ale nadrobiłam [emoji16][emoji108]
U nas dzien minął super, Maja zadowolona, B szczęśliwy a ja wypoczęta
Martwi mnie bo dzis nie czuje ruchów ale moze zaraz jak sie położę to poczuje maluszka.
Buziam Was mocno i życzę spokojnej nocy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
MiMeMi
@weronika87 To chlopaczysko duże już :-)
@olivka85 współczuję wizyty. Nie wiem na jakiego Ty lekarza trafiłaś że taki gburowaty. Jak chcesz to idź jutro bądź poczekaj na połówkowe.
Spokojnej nocy
Ach i w końcu moja malutka rozkręca się i delikatnie kopie. Słabo bo słabo, ale czuję. Jak ja czekałam na te ruchy.....
@olivka85 współczuję wizyty. Nie wiem na jakiego Ty lekarza trafiłaś że taki gburowaty. Jak chcesz to idź jutro bądź poczekaj na połówkowe.
Spokojnej nocy
Ach i w końcu moja malutka rozkręca się i delikatnie kopie. Słabo bo słabo, ale czuję. Jak ja czekałam na te ruchy.....
MiMeMi
@kolorowaMama ja czuję tylko jak leżę na płasko (tyle, że łożysko mi tłumi ruchy).
reklama
kolorowaMama
@kolorowaMama ja czuję tylko jak leżę na płasko (tyle, że łożysko mi tłumi ruchy).
Ja podobno tez mam łożysko na przedniej ścianie ale od przedwczoraj czułam wyraźne kopniaki ktore byłam w stanie policzyć a dzis znowu cisza, ale cały dzien w ruchu moze teraz sie maluch ruszy jak sie położyłam