reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Olivka co za gbur z tego lekarza.jal masz połówkowe za 2 tyg.to poczekaj wtedy Ci wszystko jyz pomierzy i będziesz spokojna.to w końcu nie powiedzial ci plci?co za burak!

reklama
Olivka przykro mi, że lekarz cię tak potraktował, ale wiesz jak jest. Lekarz też człowiek. Może akurat miał zły dzień. Jeśli cię stać, to możesz iść na to prywatne, ale z drugiej strony 2 tygodnie to nie tak długo :-)

Cześć Dziewczyny [emoji6] a ja muszę się pochwalić. Dzisiaj zrobiłam pierwsze zakupy dla Gabrysi [emoji1] kupiłam jej sukienki na lato [emoji23] Bo kurcze taka promocja ze żal nie brać. Wejdzcie na sklep 5.10.15 i promocje do 80 % Jeszcze jakieś 10 h trwają. Gorzej jak się okaże że to Gabrys, bo potwierdzić ma płeć za tydzień [emoji2] hihi Gratuluję dziewczyny udanych wizyt [emoji8]

@ela2016 ja chyba nie bede sie szczepiła ciaze z Maja prowadziłam w pl nie szczepilam sie i chyba przy tym zostanę rozważam krztusiec ale grypa na pewno nje

@gato witaj ;)

@Andziulkag81 witaj :)

@inka292 witaj ;)

@danutka25 ja czuje poniżej pępka najcześciej

@julia0903 kochana bedzie dobrze :* najważniejsze, ze z dzidzia jest ok a reszta sie ulozy :*

@brzusio cudne wieści a z serduszkiem bedzie ok z cała pewnością ;*

@olivka85 super, ze z dzidzia okej a ten lekarz to dupek :/

@weronika87 gratuluje wizyty :)

Ale przybyło nowych styczniowek ;) miło, ze nasze grono sie powiększa.

Prosiłam Was o mała produkcje ale tu sie nie da :p na jedno oko ale nadrobiłam [emoji16][emoji108]

U nas dzien minął super, Maja zadowolona, B szczęśliwy a ja wypoczęta :)

Martwi mnie bo dzis nie czuje ruchów ale moze zaraz jak sie położę to poczuje maluszka.

Buziam Was mocno i życzę spokojnej nocy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kolorowaMama ja czuję tylko jak leżę na płasko (tyle, że łożysko mi tłumi ruchy).

Ja podobno tez mam łożysko na przedniej ścianie ale od przedwczoraj czułam wyraźne kopniaki ktore byłam w stanie policzyć a dzis znowu cisza, ale cały dzien w ruchu moze teraz sie maluch ruszy jak sie położyłam ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry