Marcje
Fanka BB :)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he u nas jest to samo maż mówi"nie wiem"a jaj zaproponuje to nic my nie pasuje.przy pierwszym odrazu wiedzielusmy ze bedzie Ameliaco do imienia to my nadal nie mamy co mnie denerwuje bo chciałam już mówić do brzucha po imieniu ale mój M na wszystko kręci nosem sam za to nic nie umie zaproponować.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam lozysko na przedniej scianie i mialam bole krzyzowe. Czy koszmarne nie wiem ale bolalo troche....Wlasnie, dziewczyny ostatnio czytalam, ze przy lozysku na przedniej scianie podobno nie ma sie raczej tych koszmarnych boloe z krzyza przy porodzie... Wiecie cos na ten temat?
Moj syn ma na imie Wojtus. Kochany jest [emoji16] Moj ma na drugie JakubA tak w ogole to nadrobilam. Marlen, Kathana gratuluje corek... Kolorowa wspolczuje opryszczki, ja nigdy nie mialam, ale moja kolezanka mowi, ze jej czasami wyskakuje z przegrzania organizmu i oslabienia... Nie wiem ile w tym prawdy... U mnie dzisiaj mija rowne dwa tygodnie od amniopunkcji, takze w kazdej chwili moge spodziewac sie wynikow...Drżę na sama mysl...Co myslicie o imieniu Wojtus dls chlopca? Moj M. bardzo by chcisl, po ojcu?
a u Was jaka plec? mi się z męskich właśnie mało imion podoba na tyle że powiem to jest to imie za to żeńskich jest tak dużo że nie wiem czy bym umiała się zdecydowaćHe he u nas jest to samo maż mówi"nie wiem"a jaj zaproponuje to nic my nie pasuje.przy pierwszym odrazu wiedzielusmy ze bedzie Ameliaa teraz to widzę ze bedzie problem
![]()