reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@marlena:) gratuluje udanej wizyty I coreczki! Liliana - bardzo ladne imie.
@kolorowaMama a Ty znowu chorotka? cos Cie ta ciaza nie rozpieszcza.bidulku
@ankamaz my tez mamy kilka imion na ktore zdecydowanie jedna lub druga strona sie nie zgadza. nikt nikogo nie stara sie na sile przekonywac, tylko szukamy dalej :)

Ja dzis jeszcze dlugi dzien w pracy a potem dluuugi weekend : ) Mam nadzieje ze uda nam sie cos fajnego zrobic I sobie troche odpoczne, moze pojedziemy nad jeziorko..

reklama
Hej dziewczyny [emoji4]

Ankamaz i Kamisia powodzenia na wizytach! [emoji4]

Ankamaz czekamy z niecierpliwoscią na płeć. Dobry pomysł z tą eliminacją imion [emoji4]

Anula będzie dobrze! To niestety tylko niepotrzebny stres!

Kolorowa współczuję samopoczucia, ja powoli z chorób wychodzę ale trwa to 5 tygodni. Cholerne 5!tygodni kaszlu i smarów. Mój ginekolog kazał mi stosować Zovirax na opryszczkę, moja przyjaciółka tez ma chroniczne zimno i ona także miała zalecenie maści przeciwwirusowych, kupowała Hascovir - bo jest tańszy. Jej bobasek urodził się zdrowy jak ryba, na miesiąc przed porodem przyjmowała Hascovir doustnie, zeby na 100 % wyeliminować opryszczkę przed rozwiązaniem. To jest ważne wiec jesli zimno bedzie sie powtarzało, trzeba zgłosić lekarzowi. Nie mozna zarazić maluszka [emoji4] 3 mam kciuki za szybki powrót do zdrowia !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marlenka my chcieliśmy Liliannę ale 1. U znajomych są juz dwie Lilki, 2. Okazało się ze będziemy mieli chłopca [emoji23]
Liliana tez śliczne imię [emoji171]

Marlenka my chcieliśmy Liliannę ale 1. U znajomych są juz dwie Lilki, 2. Okazało się ze będziemy mieli chłopca [emoji23]
Liliana tez śliczne imię [emoji171
Idealka mysle ze jednak punkt 2. zawazyl najbardziej na decyzji :)
KolorowaMama lecz sie cytrynka i miodem i moze cebula czosnek mleko itp. Oby przeszło

reklama
Do góry