reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
co do imienia to my nadal nie mamy co mnie denerwuje bo chciałam już mówić do brzucha po imieniu ale mój M na wszystko kręci nosem sam za to nic nie umie zaproponować.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
He he u nas jest to samo maż mówi"nie wiem"a jaj zaproponuje to nic my nie pasuje.przy pierwszym odrazu wiedzielusmy ze bedzie Amelia:) a teraz to widzę ze bedzie problem:(

A tak w ogole to nadrobilam. Marlen, Kathana gratuluje corek... Kolorowa wspolczuje opryszczki, ja nigdy nie mialam, ale moja kolezanka mowi, ze jej czasami wyskakuje z przegrzania organizmu i oslabienia... Nie wiem ile w tym prawdy... U mnie dzisiaj mija rowne dwa tygodnie od amniopunkcji, takze w kazdej chwili moge spodziewac sie wynikow...Drżę na sama mysl...Co myslicie o imieniu Wojtus dls chlopca? Moj M. bardzo by chcisl, po ojcu?
Moj syn ma na imie Wojtus. Kochany jest [emoji16] Moj ma na drugie Jakub

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

He he u nas jest to samo maż mówi"nie wiem"a jaj zaproponuje to nic my nie pasuje.przy pierwszym odrazu wiedzielusmy ze bedzie Amelia:) a teraz to widzę ze bedzie problem:(
a u Was jaka plec? mi się z męskich właśnie mało imion podoba na tyle że powiem to jest to imie za to żeńskich jest tak dużo że nie wiem czy bym umiała się zdecydować ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A wogole to witam was dziewczeta. Czytam was regularnie ale nie zawsze mam czas odpowiedziec. Pozdrawiam wszustkie wizytujace i w laboratoriach. Co do imion to u nas bedzie napewno Victoria Kinga a chlopiec chyba David a drugiego nie wiem jeszcze. Buziaczki dla was i milego dnia

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

ankamaz, pisałaś,że Twoje dziecko miało agresywnego naczyniaka. Po czym poznaliscie? Mój też urodził się z naczyniakiem, na dloni, ale pediatrzy mówili,by tylko obserwować. W sumie nic się z tym nie dzieje. Ale u dermatologa nie byliśmy, ponoć nie było wskazań. Boję się trochę,ja też mam naczyniaki, jednego miałam wymrażanego jak byłam niemowleciem. Malutkie same znikły. U Was to też dziedziczne?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach:-) :)

@Anula0000 trzymam kciuki za wyniki, moi rodzice, gdybym była chłopcem planowali nazwać mnie Wojtus;)

@kolorowaMama u mnie też oprycha, duża w koniku ust, do tego boli mnie pół twarzy, katar i ból gardła. Jakaś paranoja:(. Jutro idę do ginekologa, może coś poradzi.

@marlena śliczne imię :)

Mój M strasznie działa mi na nerwy. Jest okropny i już mam naprawdę, serdecznie go dość!!! Na moje A on B, chyba tylko po to, żeby stanęło na jego. Odbiera mi chęć na cokolwiek:hmm:.

Do góry