Marcje
Fanka BB :)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he u nas jest to samo maż mówi"nie wiem"a jaj zaproponuje to nic my nie pasuje.przy pierwszym odrazu wiedzielusmy ze bedzie Amelia a teraz to widzę ze bedzie problemco do imienia to my nadal nie mamy co mnie denerwuje bo chciałam już mówić do brzucha po imieniu ale mój M na wszystko kręci nosem sam za to nic nie umie zaproponować.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam lozysko na przedniej scianie i mialam bole krzyzowe. Czy koszmarne nie wiem ale bolalo troche....Wlasnie, dziewczyny ostatnio czytalam, ze przy lozysku na przedniej scianie podobno nie ma sie raczej tych koszmarnych boloe z krzyza przy porodzie... Wiecie cos na ten temat?
Moj syn ma na imie Wojtus. Kochany jest [emoji16] Moj ma na drugie JakubA tak w ogole to nadrobilam. Marlen, Kathana gratuluje corek... Kolorowa wspolczuje opryszczki, ja nigdy nie mialam, ale moja kolezanka mowi, ze jej czasami wyskakuje z przegrzania organizmu i oslabienia... Nie wiem ile w tym prawdy... U mnie dzisiaj mija rowne dwa tygodnie od amniopunkcji, takze w kazdej chwili moge spodziewac sie wynikow...Drżę na sama mysl...Co myslicie o imieniu Wojtus dls chlopca? Moj M. bardzo by chcisl, po ojcu?
a u Was jaka plec? mi się z męskich właśnie mało imion podoba na tyle że powiem to jest to imie za to żeńskich jest tak dużo że nie wiem czy bym umiała się zdecydowaćHe he u nas jest to samo maż mówi"nie wiem"a jaj zaproponuje to nic my nie pasuje.przy pierwszym odrazu wiedzielusmy ze bedzie Amelia a teraz to widzę ze bedzie problem