reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Aniay a w ktorym tygodniu teraz jestes? Kiedy masz usg polowkowe? Przepraszam ale tyle nas tu jest ze kazdej nie pamietam....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

teraz jestem 16+4 a właśnie 31go sierpnia mam połówkowe. a potem będe miała usg co dwa tygodnie ze względu na ciąże wysokiego ryzyka prawdopodobnie.

@asiz dziękuję, trochę to jednak kosztuje, no ale chyba się skuszę, tu w UK pewnie ze dwa razy tyle bym zapłaciła. Mój A powiedział że jak się w polsce dowiem to mam mu nie mówić tylko dopiero jak przyjadę...

Słodkie ;D

Tez jestem z UK i tez niestety nie znam płci.. usg mam 15 wrzesnia dopiero ale moze wybiore się w sierpniu prywatnie, zobaczymy. Mam jakos przeczucie ze to bedzie chlopiec...

A do mojej Zuzi przyjechała przyjaciolka na 5 dni i mam spokój. Bawią się ładnie i jakby dzieci nie było :yes:
W pracy gorzej. Jedna na urlopie druga w szpitalu i zostałyśmy dwie ciężarne na placu boju :confused2: ale jutro muszę jechać razem z dzieciakami do pracy chociaż na dwie godziny. Córka koleżanki ma przyjechać też pomoc...

reklama
Dziewczynya orientujecie sie jak to jest z lezeniem na brzuchu/ I z trzymaniem na brzuchu komputera? Ja mam fisia na punkcie tego żeby nie leżec na brzuchu ale czasem mi ciezko sie inaczej położyc. a i czestokomputer trzymam nad brzuchem i tak sie zastanawiam czy tonie szkodzi bobasowi. Wiecie coś na ten temat? Zaraz przesledze google :)

Do góry