reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Aniay a w ktorym tygodniu teraz jestes? Kiedy masz usg polowkowe? Przepraszam ale tyle nas tu jest ze kazdej nie pamietam....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

teraz jestem 16+4 a właśnie 31go sierpnia mam połówkowe. a potem będe miała usg co dwa tygodnie ze względu na ciąże wysokiego ryzyka prawdopodobnie.

@asiz dziękuję, trochę to jednak kosztuje, no ale chyba się skuszę, tu w UK pewnie ze dwa razy tyle bym zapłaciła. Mój A powiedział że jak się w polsce dowiem to mam mu nie mówić tylko dopiero jak przyjadę...

Słodkie ;D

Tez jestem z UK i tez niestety nie znam płci.. usg mam 15 wrzesnia dopiero ale moze wybiore się w sierpniu prywatnie, zobaczymy. Mam jakos przeczucie ze to bedzie chlopiec...

A do mojej Zuzi przyjechała przyjaciolka na 5 dni i mam spokój. Bawią się ładnie i jakby dzieci nie było :yes:
W pracy gorzej. Jedna na urlopie druga w szpitalu i zostałyśmy dwie ciężarne na placu boju :confused2: ale jutro muszę jechać razem z dzieciakami do pracy chociaż na dwie godziny. Córka koleżanki ma przyjechać też pomoc...

reklama
Dziewczynya orientujecie sie jak to jest z lezeniem na brzuchu/ I z trzymaniem na brzuchu komputera? Ja mam fisia na punkcie tego żeby nie leżec na brzuchu ale czasem mi ciezko sie inaczej położyc. a i czestokomputer trzymam nad brzuchem i tak sie zastanawiam czy tonie szkodzi bobasowi. Wiecie coś na ten temat? Zaraz przesledze google :)

Do góry