malina4444
Fanka BB :)
Usg 3d/ 4d mam co wizytę u dr Południewskiego, koszt konsultacji + usg to 150 zł. Niestety pomimo tego, że dr jest świetnym diagnostą to fotografem do d... Widziałam w trójwymiarze dzidziusia ale sensownej pamiątki brak. W pierwszej ciąży byłam na tego typu usg na Targowej. Obsługiwał lekarz hindus, bardzo śmieszny i rozmowny, do tego ze smykałką do zdjęć artystycznych. Polecam, kosztu niestety nie znam.
Ja śpię na brzuchu z ugiętą nogą. Trzeba uważać ale podobno bardziej niebezpieczne jest spanie na plecach i na prawym boku. W pierwszym przypadku obciążenie dla macicy, w drugim, zaburzenia przepływu krwi, leżymy wtedy na tętnicy. Tak więc dziewczynki pozostaje przyzwyczaić się do wylegiwania na lewym boku...
@maryqska mnie od czterech dni codziennie boli głowa. Biorę Apap.
Ja śpię na brzuchu z ugiętą nogą. Trzeba uważać ale podobno bardziej niebezpieczne jest spanie na plecach i na prawym boku. W pierwszym przypadku obciążenie dla macicy, w drugim, zaburzenia przepływu krwi, leżymy wtedy na tętnicy. Tak więc dziewczynki pozostaje przyzwyczaić się do wylegiwania na lewym boku...
@maryqska mnie od czterech dni codziennie boli głowa. Biorę Apap.