reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

A wogóle to wczoraj byliśmy z A na nowym Star Treku... ależ mi się przyjemnie oglądało. Polecam.

(chociaż mój pęcherz mówi że film jest za długi dla kobiet w ciąży)

reklama
Dziewczynya orientujecie sie jak to jest z lezeniem na brzuchu/ I z trzymaniem na brzuchu komputera? Ja mam fisia na punkcie tego żeby nie leżec na brzuchu ale czasem mi ciezko sie inaczej położyc. a i czestokomputer trzymam nad brzuchem i tak sie zastanawiam czy tonie szkodzi bobasowi. Wiecie coś na ten temat? Zaraz przesledze google :)
Ja tez jakos mam obsesje aby nie lezec na brzuchu i nie trzymac nawet telefonu blisko brzucha

Ja na brzuchu nie moge sie polozyc bo bardzo mnie boli macica. Ja waze 120 kilo ponad wiec mysle ze za duzy ciezar na taka pozycje. Komputera nie trzymama na brzuchu bo uzywam glownie tableta ale mysle ze nie wplywa negatywnie na malucha. Nie wiem czy do konca jest obojetne ale chyba nie szkodzi... moim zdaniem

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

ja jak byłam w ciąży z synkiem to mówiłam że ja chcę z nim być cały rok a najchętniej wogole nie wracała do pracy.szybko mi się zmieniło po porodzie.jak ja tęsknilam za ludźmi za życiem nie w monotonii mimo że kocham synka nad życie. nie mogłam doczekać się powrotu do pracy.no i bach miesiąc przed powrotem okazało się że jestem w ciąży. mimo wszystko mój syn chodzi do zlobka na kilka godzin bo on po prostu to lubi.dzieci zabawę i nie chce stamtąd wychodzić. ale ja akurat mam podejście że dzieci szybciej się wtedy rozwijają niż jak siedzą z mamą w domu.oczywiscie to moje podejście każdy może mieć inne.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Z tym siedzenie z dzieckiem w domu to rożnie, moze zależy od rodzica
Moja Jula ma 3.5 od wrzenia bedzie chodzić do przedszkola i tu jeszcze mamy tylko po 2h :/ no ale cóż zrobic
I nie uważam, ze jest złe rozwinięta, a nawet powiem, ze do niektórych rówieśników jest bardzo samodzielna i sama duzo robi wiec to tak rożnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja do 1.5 r byłam sama Maz na wyjazdach żadnej koleżanki
Było cieżko
Zapisałam sie na kurs do akademii fotografii polecam super sprawa

Hej laseczki! Jestem PL wizycie i wszystko wyglada dobrze. Lakarka nie wyglądała na zaszokowaną widząc moje wyniki wiec to jest na plus [emoji4] mam niedokrwistostość i muszę brać żelazo. No i leczyć choróbsko jak lekarz rodzinny bedzie kazał.

Pierwsze, co zobaczyłam, jak włączyła usg to rozkraczone nogi i ptaszka pomiędzy. Na 100 % chłopak ! [emoji324][emoji2][emoji322] moje dziecko, jak powiedziała lekarka, stało na głowie i nawet mój kaszel na niego nie wpłynął, nie chciał zapozowac profilem [emoji6]

Gratuluje pozostałym wizytującym dzisiaj, super wieści [emoji4]

Musimy pózniej zliczyć, jak juz wszystkie będziemy znały płci, ile chłopców a ile dziewczynek! Kto jeszcze nie zna płci?

Lubie czytać, takie posty
Cieszę sie bardzo, ze wszystko dobrze
Gratulacje chłopaka [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja jeszcze nie wiem co bede miec
Pod koniec sierpnia mam usg

reklama
Dziewczyny widze ze macie jakas aplikacje do tegi forum. To sie sciaga jakos i juz? Bo ciezko mi.z telefonu tak przez przegladarke wlazic. Moze tez lepiej sie piszę czy cos? Sorry za literowki ale jakos nie moge opanowac mojego telefonu

To zależy jaki masz telefon
Ja ściągnęłam z app sklepu i tam wpisałam babyboom

Do góry