reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
O matko uwielbiam serniki [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciasto (I sernik) robie z tego przepisu od ponad 10ciu lat i tylko raz mi sie popsulo jak za nisko w piekarniku postawilam I wyszedl od spodu zakalec ale jadalny.
:)
Powodzenia z Twoim ciastem, sproboj najwyzej nie podasz:p

Mam w multimedzie na warynskiego. Dziekuje Ci kochana bardzo, ale moja przyjaciolka zwolni sie specjalnie z pracy i pojedzie tam ze mna Duzo mi lepiej, gdy wiem, ze mam w Was takie wsparcie
To dobrze ciesze sie. A co do chlopa powiedz, ze cieszysz sie ze przyszedl, a potem walnij go pare razy wałkiem:)
Pamietaj tylko, zeby nie wracac komunikacja. Pozniej nie rob zadnych gwaltownych ruchow. Wolno siadaj wykap sie pod prysznicem na spokojnie i poloz. Niech chlop poskacze kolo Ciebie

Moj maz jest osoba baardzo uparta. Zdenerminowana. I zawsze osiaga swoj cel.
Dzis bylismy na wycieczce. Wyrzygalam sie w muzeum i dwa razy po drodze i chyba sie zdziwil,bo do tej pory chyba uwazal, ze przesadzam.

Anula
Trzymam za Ciebie kciuki mocno dawaj znac co i jak.

P.s. Alescie naprodukowaly!

Masakra jakas
Nie wyszło mi to ciasto i zamiast poczekać aż do końca sie upiecze to wyrzuciłam
Siedzę o tera rycze w pokoju
Jakas paranoja
Dziecko drze mi sie nad uchem bo cos chce
Dom wariatów ;(
I sie wkurzyłam wyjęłam z piekarnika i wyrzucilam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jestem tu nowa. Probowalam poczytac wasze posty, rozejrzec sie ale chyba do konca ciazy nie przeczytam wszystkiego. W kazdym razie witam was serdecznie na naszej drodze do styczniowego powiekszenia rodziny. Jestem obecnie w 13tc z terminem na 29 stycznia. To bedzie moj drugi dzidzius a wlasciwie 3 bo jedno malenstwo w 7tc okazalo sie zle ulokowane i musialam dostac zastrzyk bo byla to ciaza pozamaciczna.... licze na wasze wsparcie i jak tylko moge ja rowniez wam pomoge [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jestem tu nowa. Probowalam poczytac wasze posty, rozejrzec sie ale chyba do konca ciazy nie przeczytam wszystkiego. W kazdym razie witam was serdecznie na naszej drodze do styczniowego powiekszenia rodziny. Jestem obecnie w 13tc z terminem na 29 stycznia. To bedzie moj drugi dzidzius a wlasciwie 3 bo jedno malenstwo w 7tc okazalo sie zle ulokowane i musialam dostac zastrzyk bo byla to ciaza pozamaciczna.... licze na wasze wsparcie i jak tylko moge ja rowniez wam pomoge [emoji6]

Witaj Katem na Naszych styczniówkach... Czy Ty juz po prenatslnych czy przed?

reklama
Juz po. Chodzi wam o usg z pomiarem przeziernosci karkowej? Pytam bo rozne nazewnictwo krazy w sieci.... niestety ja jestem w uk i tu robia usg przez brzuch i nie dalo sie tego zmierzyc. W 16tc bede miala testy z krwi. Poza tym wszystko ok
1469723695672.jpg

Załączniki

• 1469723695672.jpg
    1469723695672.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 221
Do góry