reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
O matko uwielbiam serniki [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciasto (I sernik) robie z tego przepisu od ponad 10ciu lat i tylko raz mi sie popsulo jak za nisko w piekarniku postawilam I wyszedl od spodu zakalec ale jadalny.
:)
Powodzenia z Twoim ciastem, sproboj najwyzej nie podasz:p

Mam w multimedzie na warynskiego. Dziekuje Ci kochana bardzo, ale moja przyjaciolka zwolni sie specjalnie z pracy i pojedzie tam ze mna Duzo mi lepiej, gdy wiem, ze mam w Was takie wsparcie
To dobrze ciesze sie. A co do chlopa powiedz, ze cieszysz sie ze przyszedl, a potem walnij go pare razy wałkiem:)
Pamietaj tylko, zeby nie wracac komunikacja. Pozniej nie rob zadnych gwaltownych ruchow. Wolno siadaj wykap sie pod prysznicem na spokojnie i poloz. Niech chlop poskacze kolo Ciebie

Moj maz jest osoba baardzo uparta. Zdenerminowana. I zawsze osiaga swoj cel.
Dzis bylismy na wycieczce. Wyrzygalam sie w muzeum i dwa razy po drodze i chyba sie zdziwil,bo do tej pory chyba uwazal, ze przesadzam.

Anula
Trzymam za Ciebie kciuki mocno dawaj znac co i jak.

P.s. Alescie naprodukowaly!

Masakra jakas
Nie wyszło mi to ciasto i zamiast poczekać aż do końca sie upiecze to wyrzuciłam
Siedzę o tera rycze w pokoju
Jakas paranoja
Dziecko drze mi sie nad uchem bo cos chce
Dom wariatów ;(
I sie wkurzyłam wyjęłam z piekarnika i wyrzucilam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jestem tu nowa. Probowalam poczytac wasze posty, rozejrzec sie ale chyba do konca ciazy nie przeczytam wszystkiego. W kazdym razie witam was serdecznie na naszej drodze do styczniowego powiekszenia rodziny. Jestem obecnie w 13tc z terminem na 29 stycznia. To bedzie moj drugi dzidzius a wlasciwie 3 bo jedno malenstwo w 7tc okazalo sie zle ulokowane i musialam dostac zastrzyk bo byla to ciaza pozamaciczna.... licze na wasze wsparcie i jak tylko moge ja rowniez wam pomoge [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jestem tu nowa. Probowalam poczytac wasze posty, rozejrzec sie ale chyba do konca ciazy nie przeczytam wszystkiego. W kazdym razie witam was serdecznie na naszej drodze do styczniowego powiekszenia rodziny. Jestem obecnie w 13tc z terminem na 29 stycznia. To bedzie moj drugi dzidzius a wlasciwie 3 bo jedno malenstwo w 7tc okazalo sie zle ulokowane i musialam dostac zastrzyk bo byla to ciaza pozamaciczna.... licze na wasze wsparcie i jak tylko moge ja rowniez wam pomoge [emoji6]

Witaj Katem na Naszych styczniówkach... Czy Ty juz po prenatslnych czy przed?

reklama
Juz po. Chodzi wam o usg z pomiarem przeziernosci karkowej? Pytam bo rozne nazewnictwo krazy w sieci.... niestety ja jestem w uk i tu robia usg przez brzuch i nie dalo sie tego zmierzyc. W 16tc bede miala testy z krwi. Poza tym wszystko ok
1469723695672.jpg

Załączniki

• 1469723695672.jpg
    1469723695672.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 228
Do góry