reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay dzięki poddaje sie nie piękne nie umiem
To ciasto tak sie kleiło ze nie mogłam spodu wyłożyć i za duzo wyłożyłam chciałam podpiec i taknuroslo ze szkoda gadać
Szkoda czasu
Nie mam sił
Kupie sernik
Lub jakas babkę i lody i arbuza
Pieczenie nie jest mi dane
Musze miec spokój a nie tak na szybko
Ale dziekuje

Jakas musiałam sie Wam wypłakać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widze ze fajne hustawki nastrojow masz [emoji23]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem z Burnley. Zdaje mi sie ze nie bardzo daleko od siebie jestesmy jezeli dobrze sie orientuje [emoji6] bylam usg department i probowala to zmierzyc ale maluszek bardzo sie wiercil i powiedziala ze nie da rady. Jak spytalam czy moze dopochwowo to powoedziala ze nie ma potrzeby bo test z krwi da ten sam rezultat....

A no chyba ze tak, faktycznie usg nie powtorza chociaz zdazaja sie porzadni lekarze... Czasem.
I masz racje ze niedaleko, moze kiedyś bedzie okazja sie spotkac.:)

A no chyba ze tak, faktycznie usg nie powtorza chociaz zdazaja sie porzadni lekarze... Czasem.
I masz racje ze niedaleko, moze kiedyś bedzie okazja sie spotkac.:)
Bardzo chetnie sie spotkam. Teraz musze troche polegiwac bo mialam plamienia wiec nie bardzo sie ruszam z domu ale jak tylko wszystko wroci do normy to sie umowimy [emoji6]

Plamienie?
ech, mam z tym dramat, przez to "leżakowałam" w szpitalu, i "poleżakuje" na L4 aż do rozwiązania.

dziękuje :)

reklama
Plamienie?
ech, mam z tym dramat, przez to "leżakowałam" w szpitalu, i "poleżakuje" na L4 aż do rozwiązania.

dziękuje :)
Ja nie pracuje wiec nie mam l4. Pewnej nocy w 10tc poszlam w nocy do lazienki i zauwazylam krew na papierze. Myslalam ze zejde na zawal. Predko na izbe przyjec ale tu nie daja nic na podtrzymanie do 12tc. Wiec dostalam zakaz sexu i lezenie ile sie da.... i tak leze juz 3 tydzien ale plamjenje minelo po okolo 4 dniach. Teraz juz wiecej sie ruszam ale caly czas zyje w strachu. Tak mi juz chyba zostanie do konca...

Do góry