maryqska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciasto (I sernik) robie z tego przepisu od ponad 10ciu lat i tylko raz mi sie popsulo jak za nisko w piekarniku postawilam I wyszedl od spodu zakalec ale jadalny.
To dobrze ciesze sie. A co do chlopa powiedz, ze cieszysz sie ze przyszedl, a potem walnij go pare razy wałkiemMam w multimedzie na warynskiego. Dziekuje Ci kochana bardzo, ale moja przyjaciolka zwolni sie specjalnie z pracy i pojedzie tam ze mna Duzo mi lepiej, gdy wiem, ze mam w Was takie wsparcie
Hej dziewczyny jestem tu nowa. Probowalam poczytac wasze posty, rozejrzec sie ale chyba do konca ciazy nie przeczytam wszystkiego. W kazdym razie witam was serdecznie na naszej drodze do styczniowego powiekszenia rodziny. Jestem obecnie w 13tc z terminem na 29 stycznia. To bedzie moj drugi dzidzius a wlasciwie 3 bo jedno malenstwo w 7tc okazalo sie zle ulokowane i musialam dostac zastrzyk bo byla to ciaza pozamaciczna.... licze na wasze wsparcie i jak tylko moge ja rowniez wam pomoge [emoji6]
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom