reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Czoperka pięknie wytłumaczyła czemu nie można przodem czyli jest zła postawa kręgosłupa jest nienaturalnie wycięty. no i nogi zamiast na żabę wiszą.

ja też się boję tego że jako najmlodszy z grudnia będzie odstawał po prostu i nie poradzi sobie.no ale co przyniesie los tak będzie ;)

znalazłam super wozek rok po roku ale drogawy jak dla mnie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Myslalam ze jest jeszcze cos oprocz tego co Czoperka napisala;)

Jakos w nocy sie obudzilam i juz spac nie moglam teraz czuje sie jakby mnie czolg przejechal i kaca miala.

Ja tez cos tam czuje juz w brzuchi i jelita to raczej nie sa:)
Moj synek mowi, ze chce sie przytulic do brzusia i czasami cos powie do niej.

Zaraz ide na bazar trzeba obiad ugotowac. Dzis chyba pulpety w sosie pomidorowym zrobie, bo to szybko.

mysle ze jaka ralacje beda mialy miedzy soba nasze dzieci zalezy glownie od nas.
trudne zadanie, ale moga byc piekne rezultaty i milosc brata/siostry na cale zycie : )

reklama
Do góry