HappyBabyMama
Fanka BB :)
Nutka no wyszłaś za odpowiedniego faceta super. Jak maz po 13 latach potrafi taki byc to naprawde wielkie szczescie rewelacja, doceń to *
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malina to u nas tez
Corka z 3 ja z 20
Męża siostra z 18
Ja stasznie chciałam miec z grudnia dziecko
Nie wiem jak to sie stało
Spróbowaliśmy raz jedyny raz i sie udało a o drugie dwa lata walczenia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu nie mozna przodem nosic? Ale w ogole czy do jakiegos wieku?http://www.nessaleebaby.com/media/c...b33525d08d6e5fb8d27136e95/f/l/flex_sling1.jpg
@MartynaM
Wiem że nie można przodem, ale normalna pozycja też można zrobić
Czoperka pięknie wytłumaczyła czemu nie można przodem czyli jest zła postawa kręgosłupa jest nienaturalnie wycięty. no i nogi zamiast na żabę wiszą.Czemu nie mozna przodem nosic? Ale w ogole czy do jakiegos wieku?
Moj syn jes 29.12. Ma kiepsko. Jest najmniejszy w grupie ma rok do tylu z reszta dzieci. Inne juz sprawnie mowily, a on nie koniecznie, albo rysuja same sporo rzeczy. Moze to wina wczesniactwa. Itd a moze po prostu do wszystkiego bedzie dochodzil pozniej. Teraz roznica wieku jest najbardziej widoczna, pozniej zacznie co raz bardziej sie zacierac.