reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja ostatnio przy synu mojego M na głos powiedziałam ze kurde opycham się strasznie i bede gruba a syn mojego faceta powiedział ciocia a może ty urodzisz dziecko ? My wszyscy w smiech i w szok bo jeszcze mu nie powiedzieliśmy ale sam stwierdził że chce brata :)

Moj facet tez sie boi ze mały będzie strasznie zazdrosny o brata bądz siostre bo jak by nie patrząc zawsze on był oczkiem w głowie wszystkich ,

reklama
Ja ostatnio przy synu mojego M na głos powiedziałam ze kurde opycham się strasznie i bede gruba a syn mojego faceta powiedział ciocia a może ty urodzisz dziecko ? My wszyscy w smiech i w szok bo jeszcze mu nie powiedzieliśmy ale sam stwierdził że chce brata :)

Moj facet tez sie boi ze mały będzie strasznie zazdrosny o brata bądz siostre bo jak by nie patrząc zawsze on był oczkiem w głowie wszystkich ,
U mnie tez byla podobna sytuacja bo corka nie wie czekamy na połówkowe i ostatnio jak mi się tak napinal ten brzuszek i mówiłam że mnie boli to ona na to" mama może tam jest dzidziuś w środku i dlatego cie boli:)dzieci są bardziej spostrzegawcze niż nam sie wydaje:)

hej dziewczyny!!! ile wy piszecie!!!!!!!:o:D tydzień człowieka nie ma i nie sposób was nadrobić :p
wakacje nad morzem szybko minęły....jak wróciliśmy to 4 pralki prania :p pogoda ogólnie dopisała...oprócz plażowania dużo zwiedzaliśmy...teraz czekam na krótki urlop na mazurach...ale to dopiero w drugiej polowie sierpnia...
nie wszystko zdarzyłam przeczytać, ale odpowiadam na to co mi utkwiło...pisałyście o upławach...ja mam też spore ale bezwonne...byłam u gin przed urlopem to powiedziała, że takie bez pieczenia i swędzenia są normalne...ale fakt, że są uciążliwe i czasami stresujące...ostatnio miałam schize, że może zaczęłam krwawić bo dość mocno poczułam upław...pędem do łazienki było żeby sprawdzić...
szkoła rodzenia...jak najbardziej polecam...zwłaszcza jeśli planujecie poród rodzinny....my chodziliśmy razem z mężem i naprawdę dużo nam to dało...zarówno mi jak i mężowi...
A tak apropo szpitala...dziewczyny z Warszawy jakie opinie na temat bródnowskiego?...bo ja w Warszawie mieszkam od 2 lat i nie znam tu szpitali...

i małe problemy po urlopie...dzisiaj zarządziłyśmy z koleżanką zebranie w pracy...bo niestety jedna z dziewczyn poczuła się za pewnie i ma totalna olewkę na prace...chyba myśli, że skoro i ja i druga koleżanka jest w ciąży to jej miejsce jest nienaruszone bo jak ją w tej sytuacji zwolnimy....trochę mnie to zawiodło bo już dłuższy czas u nas pracuje...ale nie możemy przymykać na to oka...poza tym mam dużo nowych pomysłów które chcę wcielić w życie :happy: jednak przekonuje się, że fizyczna nieobecność na miejscu nie przeszkadza w rozwoju zawodowym :D:p

Asiz witaj po urlopie,ja też zaraz po urlopie pranie jedno za drugim;)
U nas w Krakowie pusto na ulicach,chyba wszyscy mieszkańcy wyjechali.Tylko w centrum pełno pielgrzymów,ale mówię wam takich puste na ulicach osiedlowych i drogach jeszcze nie widziałam.
Zażywacie jeszcze kwas foliowy?bo ja miałam przerwę tydzień i w zamian zażywam pregne plus ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam:(

Asiz witaj po urlopie,ja też zaraz po urlopie pranie jedno za drugim;)
U nas w Krakowie pusto na ulicach,chyba wszyscy mieszkańcy wyjechali.Tylko w centrum pełno pielgrzymów,ale mówię wam takich puste na ulicach osiedlowych i drogach jeszcze nie widziałam.
Zażywacie jeszcze kwas foliowy?bo ja miałam przerwę tydzień i w zamian zażywam pregne plus ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam:(
w tym pregna pus pewnie tez jest kwas foliowy

tak jak HappyBabyMama pisze w składzie pregna plus jest kwas foliowy :) ja ostatnio na wizycie u gina pytałam czy nadal brac foliowy, a on na to, że nie, że teraz przesiąść się na pregne właśnie :) (byłam na początku 13 tc.)

Mi Ginekolog na ostatniej wizycie kazał już odstawić kwas foliowy, ale nadal biorę... Mam tez pregna plus w domu, ale jeszcze jej nie biorę, chyba dopiero na jesień zacznę. Teraz dużo owoców i warzyw jest dostepnych a wraz z nimi dużo witamin:) dzis pobrałam krew i oddałam mocz wiec jutro będe wiedziała czy z wynikami ok :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry