idealka
Fanka BB :)
Hej stycznióweczki! Od jakiegoś czasu tylko biernie podczytuje, bo nic ciekawego nie musiałam do napisania. Z maluszkiem mam nadzieje, ze wszystko dobrze ale ja od 3 tygodni choruje, od dwóch jestem na antybiotykach i przez cały czas humor miałam pod psem. Dziś mam lepszy nastrojowo dzień, wiec postanowiłam sie przywitać. Bardzo cieszę się z takich dobrych prenatalnych wyników [emoji4] super, ze nastał juz etap w którym grupa powiększa się niż kurczy!!
Apropos upławów, to mam całkiem spore.. Bez wkładki się nie obejdzie [emoji4] problemy z utrzymaniem tez mam, boje się ze spotęgował to silny kaszel, który mam od dwóch tygodni...
Aż zazdroszczę wszystkim mamuśkom, które mogą sobie pourlopować trochę. Ja siedzę w domu i oglądam świat przez okno. Szkoda mi mojego narzeczonego, że takie będzie miał wspomnienia wakacyjne [emoji52]
U mnie 17 tc i mam nadzieję, ze pomimo kaszlowego maltretowania dzidziusia, jakos przetrwamy ten kryzys [emoji4]
Uściski dla wszystkich i miłego dzionka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Apropos upławów, to mam całkiem spore.. Bez wkładki się nie obejdzie [emoji4] problemy z utrzymaniem tez mam, boje się ze spotęgował to silny kaszel, który mam od dwóch tygodni...
Aż zazdroszczę wszystkim mamuśkom, które mogą sobie pourlopować trochę. Ja siedzę w domu i oglądam świat przez okno. Szkoda mi mojego narzeczonego, że takie będzie miał wspomnienia wakacyjne [emoji52]
U mnie 17 tc i mam nadzieję, ze pomimo kaszlowego maltretowania dzidziusia, jakos przetrwamy ten kryzys [emoji4]
Uściski dla wszystkich i miłego dzionka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom