reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Farbowałam niedawno zwykłą farbą Loreala. Teraz maluję paznokcie. W obydwu kwestiach chodzi głównie o wdychane zapachy, nie o substancje wchłaniane przez skórę.

Kiki, kupiłam farbę kredową Annie Sloan, ona prawie nie ma zapachu i podobno jest nietoksyczna a efekt na meblach powalający.:)

reklama
Brzusio, u mnie też brzucha w dzień nie widać, kto nie wie ten nie wie ;) natomiast na wieczór po kolacji mi wywala bebzol aż sama się dziwię :D

Ela, wokół donoszą, że można, tak samo jak można glikol propylenowy w kosmetykach czy glutaminian sodu w jedzeniu ;) bo specjaliści powiedzieli że w takiej ilości nie szkodzi. Tak samo jak kiedyś powiedzieli że azbest jest spoko. Teraz wiemy że nie jest. Co powiedzą za 20 lat nikt nie wie :) Także niektórzy nie piją kawy w ciąży a ja na wszelki wypadek nie farbuję włosów ;) no chyba że na jakąś henne lub ziołową szamponetkę się skuszę.

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie:)jyz sie nie przejmuje i może macie racje ze może jeszcze będę narzekać ze jest za duży:)dzis moja mama podsumowała to tak że jak jest chłopak to brzuszek bardziej widać,wystający:)a ba dziewczynke to bardziej idzie w biodra niż w brzuch:)takie tam stare "zabobony":)

Do góry