reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Zadzwonilam własnie pod numer który był w karcie ciąży i polozna odeslała mnie do gp, poleciła wziąć cos na zgagę i powiedziała ze to nic groźnego...
No to przynajmniej wiesz na czym stoisz wez cos na zgage I sprawdz czy pomoze na ból brzucha. jak dostaniesz od gp recepte to na maternity exemption vertificate nedziesz miała za darmo.
weronika87
Fanka BB :)
Ja wczoraj miałam prenatalne wszystko ok ale nie potwierdził płci dziecka wiec kolejna wizyta 17 może wtedy się potwierdzi że chłopak rośnie. Pozdrawiam
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
HapyyBabyMama to mówisz, że mnie wywali na plecach?
HappyBabyMama
weronika podzielisz się parametrami? bo mamy ten sam wiek ciązy i my jestesmy w tym samym wieku i chcialabym zobaczyc czy mamy bardzo różne czy podobne. Bede wdzięczna ale jesli nie chcesz to okJa wczoraj miałam prenatalne wszystko ok ale nie potwierdził płci dziecka wiec kolejna wizyta 17 może wtedy się potwierdzi że chłopak rośnie. Pozdrawiam
weronika87
Podam ci ale jak przysłał mi wyniki bo jeszcze nie mam przypomnij mi tak za 2 tyg juz pewnie będę miała wszystko
HappyBabyMama
ok dziękuję.Gratuluje udanych badańPodam ci ale jak przysłał mi wyniki bo jeszcze nie mam przypomnij mi tak za 2 tyg juz pewnie będę miała wszystko
kolorowaMama
Niestety tak jest ze nawet z krwawieniem nie przyjmą Cie na early pregnant tylko musisz przejść przez a&e albo mieć skierowanie od gp :/ a dla GP wszystko jest zawsze normalne [emoji85] dlatego ja mino bólu po kieszeni watpliwości rozwiewam u polskich lekarzy.
Weronika gratuluje udanej wizyty.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Weronika gratuluje udanej wizyty.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny, po kilku dniach w miare, moj zoladek znowu sie zbuntowal.
Jutro czeka mnie dluga podroz samochodem I na sama myśl chce mi sie plakac.
Moja mama I córka leca na wakacje do polski I nie ma mowy żebym z nimi nie pojechala.
Jutro czeka mnie dluga podroz samochodem I na sama myśl chce mi sie plakac.
Moja mama I córka leca na wakacje do polski I nie ma mowy żebym z nimi nie pojechala.