reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Zadzwonilam własnie pod numer który był w karcie ciąży i polozna odeslała mnie do gp, poleciła wziąć cos na zgagę i powiedziała ze to nic groźnego...

No to przynajmniej wiesz na czym stoisz:) wez cos na zgage I sprawdz czy pomoze na ból brzucha. :) jak dostaniesz od gp recepte to na maternity exemption vertificate nedziesz miała za darmo.

Ja wczoraj miałam prenatalne wszystko ok ale nie potwierdził płci dziecka wiec kolejna wizyta 17 może wtedy się potwierdzi że chłopak rośnie. Pozdrawiam

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
weronika podzielisz się parametrami? bo mamy ten sam wiek ciązy i my jestesmy w tym samym wieku i chcialabym zobaczyc czy mamy bardzo różne czy podobne. Bede wdzięczna ale jesli nie chcesz to ok :)

Niestety tak jest ze nawet z krwawieniem nie przyjmą Cie na early pregnant tylko musisz przejść przez a&e albo mieć skierowanie od gp :/ a dla GP wszystko jest zawsze normalne [emoji85] dlatego ja mino bólu po kieszeni watpliwości rozwiewam u polskich lekarzy.

Weronika gratuluje udanej wizyty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, po kilku dniach w miare, moj zoladek znowu sie zbuntowal.
Jutro czeka mnie dluga podroz samochodem I na sama myśl chce mi sie plakac.
Moja mama I córka leca na wakacje do polski I nie ma mowy żebym z nimi nie pojechala.

Do góry