reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Farbowałam niedawno zwykłą farbą Loreala. Teraz maluję paznokcie. W obydwu kwestiach chodzi głównie o wdychane zapachy, nie o substancje wchłaniane przez skórę.

Kiki, kupiłam farbę kredową Annie Sloan, ona prawie nie ma zapachu i podobno jest nietoksyczna a efekt na meblach powalający.:)

reklama
Brzusio, u mnie też brzucha w dzień nie widać, kto nie wie ten nie wie ;) natomiast na wieczór po kolacji mi wywala bebzol aż sama się dziwię :D

Ela, wokół donoszą, że można, tak samo jak można glikol propylenowy w kosmetykach czy glutaminian sodu w jedzeniu ;) bo specjaliści powiedzieli że w takiej ilości nie szkodzi. Tak samo jak kiedyś powiedzieli że azbest jest spoko. Teraz wiemy że nie jest. Co powiedzą za 20 lat nikt nie wie :) Także niektórzy nie piją kawy w ciąży a ja na wszelki wypadek nie farbuję włosów ;) no chyba że na jakąś henne lub ziołową szamponetkę się skuszę.

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie:)jyz sie nie przejmuje i może macie racje ze może jeszcze będę narzekać ze jest za duży:)dzis moja mama podsumowała to tak że jak jest chłopak to brzuszek bardziej widać,wystający:)a ba dziewczynke to bardziej idzie w biodra niż w brzuch:)takie tam stare "zabobony":)

Do góry