Paraplu kochana brakuje słów, zeby cos napisać, ale pragnę tego zeby szybko dzidzia wróciła do Ciebie [emoji8] ściskam Cie mocno !
Wiecie, ze z tematem kleszczów jestem Żilina, nigdy nie miałam z tym odczynienia, a boje sie cholerstwa bardzo, nawet nie wiem jak to wyglada [emoji15]
MimeMi dzis jadę skonsultować te wyniki bo gorączkę miałam jeden dzien i mam głupie przeczucie, ze naprawdę była od zaparć bo zwijałem sie z bólu i do dnia dzisiejszego sie nie załatwiłam.
Kathana powodzenia w ojczyźnie, ja tez myśle o powrocie.
Kamisia, truskaweczki, gratuluje udanych wizyty !
Ja odliczam do 12stego Lipca wtedy mamy prenatalne usg i test z krwi.
Happybabymama my wracaliśmy wczoraj z pl, lot opóźniony, leciał dłużej, wracając 2 pasy na autostradzie zamknięte takze wróciliśmy po 23 i jedyne co zrobiłam to wymarsz do łóżka. A o 2:30 w nocy brat cioteczny mojego B zadz, ze jego tata zmarł
byk chrzestnym mojego B wiec ten zebrał sie w nocy i pojechał do kuzyna i wlasnie odstawia go na lotnisko bo leci do pl, takze powrot był z masa przygód :/
Ja kochane o 8 zawiozę córkę do szkoły wracam sie sie ogarnąć i pędzę do szpitala z tymi wynikami, mam nadzieje, ze ktos chociaż na nie spojrzy [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom