reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzień Dobry dziewczyny,u nas słońce od rana i juz mam dość upału a dopiero 9 rano.
Wczoraj byłam 12h w pracy i powiem że jak wróciłam do domu to padlam i ostatni raz tyle siedziałam bo to jednak nie na moje siły teraz.
Trzymajcie dziś kciuki za Bridget bo idę zobaczyć mojego kropka na wizycie,oby były dobre wieści jak u Was.
Kolorowa daj znać co powiedzą lekarze.

Powodzenia :*

reklama
bridget trzymam kciukasy

kolorowa wszystko naraz się u ciebie dzieje, dużo przezyc jak na tak krótka chwile

jeśli chodzi o wyciąganie kleszczy to moja 16 latka jest mistrzynią :) często wyjmuje kotkowi i pieskowi które z nami mieszkają. ja pare razy próbowałam i wcale nie jest to takie proste.

ja wizytuje dopiero 07 lipca będzie to 14 tydzień i może wtedy dowiem się jakiej plci nosze dzidziusia

Dzień Dobry dziewczyny,u nas słońce od rana i juz mam dość upału a dopiero 9 rano.
Wczoraj byłam 12h w pracy i powiem że jak wróciłam do domu to padlam i ostatni raz tyle siedziałam bo to jednak nie na moje siły teraz.
Trzymajcie dziś kciuki za Bridget bo idę zobaczyć mojego kropka na wizycie,oby były dobre wieści jak u Was.
Kolorowa daj znać co powiedzą lekarze.

Trzymam kciuki :-) :)
Ja zaraz lece zrobić test pappa. Byłam prywatnie na usg gen i takie miałam zalecenie żeby kontrolnie zrobić więc babeczka w przychodni wypisała skierowanie więc korzystam. Rano jeszcze byłam na zwykłej morfologii bo jutro mam wizytę i kazali zrobić. Także na wariata dziś wszystko a później jeszcze do pracy:frown:
Jutro mam nie lepszy dzień bo pierwsza zmiana a później lece na wizyte zobaczyć bąbla. W sobotę wesele brata także się dzieje... oby ten tydzień już się skończył:happy:
Miłego dnia kobietki:biggrin2:

Kolorowa oby goraczka faktycznie od zaparc, powodzenia!:)

Kamisia powinnas na telefonie tez miec opcje zmniejszenia zdjecia, tylko musiszw nie wejac normalnie i znalezc opcje "edytuj":) super, ze masz tyle fotek na pamiatke:tak:

Bridget u nas tez od rana ukrop, jak pada to zle, jak za goraco to tez, no nie dogodzisz:D ojj w pracy sie oszczedzaj, powodzenia na wizycie &&& :)

Betina super, ze masz mozliwosc pracy w domu, zawsze to dluzej mozna w ciazy popracowac:-) powodzenia w "doroslym przedszkolu":)

LoLaaa kciuki za dobre wyniki testu Pappa. Faktycznie masz intensywny tydzien:)

Brzusio &&&!:-)

Mnie od wczoraj meczy zatkany nos, nie wiem czy cos mnie bierze czt to jednak alergia, najgorsze, ze chyba nic nie moge wziac, wypilam wapno, ale efekt poki co sredni:/

Brzusio wracaj już do domu wracaj

Za wszystkie wizyty 3mam kciuki

A ja od rana co chwila gapie się w zdjęcia usg.kawał człowieka z tej fasolki urosło. Niesamowite.
Muszę się zabrać za sprzątanie a nie chce mi się. Antos mój poszedł na plac zabaw więc mam czas żeby ogarnąć chatę.
Antos i małżon byli ze mną na usg .młody był zachwycony i już się nie może doczekać rodzeństwa. Ciekawe jak się będą dogadywac różnica prawie 7 lat.

reklama
Dzień dobry,
Kciuki zaciśnięte i czekamy na same dobre wieści i piękne zdjęcia.
Zapomniałam Wam napisać, że dostałam skierowanie na tsh-, mimo że nigdy nie miałam problemów z tarczycą. Być może moje wymioty i beznadziejne samopoczucie jest spowodowane tarczycą?
Kolorowa, my byliśmy w Niemczech, bo mój mąż miał tam delegację od lutego. Nie potrafiłabym nie mieszkać w Polsce. Podziwiam Was, trzeba być naprawdę silnym.
Na koniec najmilszy akcent- Nikoś przespał pierwszy raz całą noc. Obudził się o 6, zjadł i spał do 9. Oby tak mu zostało

Do góry