reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny już po wizycie. Na szczęście wszystko jest w porządku. Badania są ok, dzidziuś rozwija się prawidłowo, ale ciąża jest dwa tygodnie młodsza niż doktor początkowo wyliczył. Czyli jest to 9 tydzień.
Maluszek ma 2.73cm pięknie było widać go na usg, rączki, nóżki i serduszko <3
Maz siedział wpatrzony w ekran, jakby kto to zaczarowal :D
Ze względu na to ze ciąża jest młodsza, termin przypada mi na 31 stycznia - 1 lutego ale pozwólcie,ze z wami zostanę? Już tak się przyzwyczaiłam do was :*

Zostań z nami :) moj termin tez sie wacha miedzy grudniem a styczniem :)
Gratulacje co do wizyty dobrze ze wszystko jest okey :)

reklama
Truskaweczka Gratuluję
Danuta woło usg tydzień 12+6 według om 12+3

Aaaa i prawdopodobnie chłopak,ale nie potwierdza. Na 100 procent
Ewidentnie coś tam było między nogami

Dziewczyny już po wizycie. Na szczęście wszystko jest w porządku. Badania są ok, dzidziuś rozwija się prawidłowo, ale ciąża jest dwa tygodnie młodsza niż doktor początkowo wyliczył. Czyli jest to 9 tydzień.
Maluszek ma 2.73cm pięknie było widać go na usg, rączki, nóżki i serduszko <3
Maz siedział wpatrzony w ekran, jakby kto to zaczarowal :D
Ze względu na to ze ciąża jest młodsza, termin przypada mi na 31 stycznia - 1 lutego ale pozwólcie,ze z wami zostanę? Już tak się przyzwyczaiłam do was :*
Nigdzie cie nie puszczamy :)

truskaweczka pewnie ze zostajesz z nami. normalne ze czesc z nas urodzi w grudniu (oby nie wczesniej..), styczniu, a i beda takie co przeciagna do lutego ;)
najwazniejsze ze wszystko ok. tak trzymac i do przodu
kamisia tobie lek zdradzil juz plec?

My spakowani i jutro z rana w drogę wiec troche mniej czasu bede miec zeby z wami popisać.
Wyjazd o 5 rano.
Truskaweczka jasne ze zostań z nami.
Super że wizytu udane i wszystko ok,ja 18 lipca to się chyba posram ze strachu bo o 12 mam prenatalne a o 14:30 u swojej lekarki mam wizyte.
Ale to po powrocie teraz jade odpoczywać .

reklama
Ja też po wizycie. Na szczęście nie ma już odwarstwiającej się kosmówki ale mam dalej uważać. Maluch ma 2,65 cm i jest strasznie ruchliwy ;) 25 lipca mam usg prenatalne. Normalnie kamień z serca po wizycie ;)
Cieszę sie, że pozostałe styczniówki też miały udane wizyty i z maluchami wszystko w porządku ;)
Paraplu jesteś mega dzielna babeczka. Trzymam kciuki żebyś znowu była w ciąży i żeby wszystko było dobrze :*

Do góry