reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czesc dziewczynki.
Wczoraj o 18 wzielam tabletki. Zaczelo sie po polnocy i skonczylo okolo 3 w nocy, Takze szybko poszlo. Bylam nastawiona na jakas masakre i mega bol ale powiem Wam, ze skurcze byly troszke bardziej bolesne od tych miesiaczkowych ale te miesiaczkowe znosze znacznie gorzej niz te ze wczorajszej nocy.
Takze ogolnie bylo duuuuzo lepiej niz sie spodziewalam (o ile mozna mowic "lepiej" w tych katagoriach).
O ile nic sie nie bedzie dzialo w najblizszym czasie to mam kontrolne USG 12 lipca. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez zabiegu.
Okropnie balam sie tych tabletek ale teraz uwazam, ze to byla dobra decyzja i ciesze sie, ze posluchalam w tej kwestii lekarza.
Czuje duza ulge psychiczna, ze juz po.
Dzisiaj zaczelabym 12tc ale mam nadzieje, ze moj Aniolek bedzie czuwal nad nastepna dzidzia.
Zycze Wam wszystkiego najlepszego i zdrowych bobaskow :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczynki.
Wczoraj o 18 wzielam tabletki. Zaczelo sie po polnocy i skonczylo okolo 3 w nocy, Takze szybko poszlo. Bylam nastawiona na jakas masakre i mega bol ale powiem Wam, ze skurcze byly troszke bardziej bolesne od tych miesiaczkowych ale te miesiaczkowe znosze znacznie gorzej niz te ze wczorajszej nocy.
Takze ogolnie bylo duuuuzo lepiej niz sie spodziewalam (o ile mozna mowic "lepiej" w tych katagoriach).
O ile nic sie nie bedzie dzialo w najblizszym czasie to mam kontrolne USG 12 lipca. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez zabiegu.
Okropnie balam sie tych tabletek ale teraz uwazam, ze to byla dobra decyzja i ciesze sie, ze posluchalam w tej kwestii lekarza.
Dzisiaj zaczelabym 12tc ale mam nadzieje, ze moj Aniolek bedzie czuwal nad nastepna dzidzia.

Powodzenia kochana :* Czekamy na wiadomości czy się poźniej udało :*

Paraplu nie ma słów by Cię pocieszyć.:(
Zapewne to boli ale niedługo przestanie i zaświeci słonko. Ciągle jesteśmy z Tobą, myślimy o Tobie, życzymy jak najlepiej.
Aby dzidziuś sZybko do Ciebie wrócił!;*

Kolorowa ale masz przeżycia
Jak możesz to z kimś skonsultować to konsultuj
Nie wiem co doradzić, z tymi lekarzami to cieżko, niby ufać a tu kurna kleszcza nie wyjmie całego i powie, ze dobrze jest[emoji33][emoji33][emoji33]

@Paraplu a pomyślałam dzisiaj o Tobie! Twój Aniołek czuwa nad Tobą:) Szybko wróci :):)

Kazali patrzeć czy rumienia nie będzie, ale wlaśnie nie koniecznie musi rumień się zrobić. Sobie sama bym wyciągnęła,dziecku chciałam fachową,kiedyś przynosiłam po kilka kleszczy i wyciągała mama i po problemie,a teraz bębnią dużo,że takie straszne te kleszcze. Wczoraj kleszcze mi nie dała, a dzisiaj chirurg malusieńką nóżkę dał na gaziku.

Czesc dziewczynki.

Glowa do gory, sciskam mocno, na pewno bobas szybko do Ciebie wroci.

reklama
Do góry